לצוות מנהלי הפורום-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצוות מנהלי הפורום-
    א
    20/10/2010

בשירשור בדף הנוכחי שפתחתי הוספתי שאלה נוספת ומכיוון שייתכן שלא היה ברור מכותרת התגובה שלי שם,רציתי להסב את תשומת ליבכם למקרה שפספסתם ואשמח למענה,תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצוות מנהלי הפורום-

הוספת תגובה

• אנסה למקד את הנושא שהעלתי שם

א
    24/10/2010

ולנסח שאלה-כיצד,לדעתכם ניתן להתמודד ברמה מעשית באופן הטוב ביותר עם שאלות בסיגנון "האם מה שאני עושה זה נורמלי וכו' כאשר מדובר בנושאים אינטימיים שלא כל כך מדוברים באופן פתוח כגון אוננות וכו' (מעבר לפורומים באינטרנט והפניית שאלות לאנשי מקצוע או טיפול פסיכולוגי במצבים קיצוניים יותר)? מקווה ששאלתי ברורה ואשמח למענה,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה השאלה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי פשוט יש לי קשיים אישיים סביב

א
    26/10/2010

הנושא,כי אני מרגיש כל מיני דברים שלאו דווקא מתבטאים בתוכן של מילים ואת החוויה הזאת ניסיתי לבטא,אני מבין שקשה להתייחס להודעה שלא שואלת שאלה קונקרטית ואם תיהיה לי שאלה ממוקדת אחזור לכתוב,תודה רבה בכל מקרה על ההתייחסות (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו