כשבן זוגי חודר אלי מאוד כואב ואיבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשבן זוגי חודר אלי מאוד כואב ואיבר
    ציקיטו
    20/10/2010

כשבן זוגי חודר אלי מאוד כואב ואיבר המין שלי נופל

שלום ,

יש לי בעיה, אני הומוסקסואל, כאשר הבן זוג שלי חודר אלי החצי דקה זה גיהנום מרוב כאבים (אחרי זה הכאבים נמשכים אך נסבלים).
    מרגע זה כבר אין זיקפה, שלא נדבר על גמירה.

כשאנחנו עושים מין אורלי זה ממש כייף... אבל אנחנו רוצים גם אנאלי, וכאן הבעיה.

אנחנו ביחד כבר שנתיים ככה שאני מאוד מרגיש בנוח עם הבן זוג שלי.... הוא גם מאוד משתדל לחדור לאט ובקצב שלי... אבל זה כבר מטיש כל הסיפור הזה כל פעם מחדש...

אשמח לקבל כמה טיפים בנושא.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם כואב לא נוהגים

22/10/2010

למרות האהבה והמשיכה העזה, אם כואב לא חודרים.

תפסיקו עם החדירה בשלב זה. לפי מה שאתה מתאר נראה שההכנה לחדירה אינה מספקת. זה לא אמור להיות גהנום. זה צריך להיות כייף ומענג לשניכם.

אם חשובה לכם החדירה, הגיעו אליה הרבה יותר לאט ובהדרגה. תקופה ארוכה נסו החדרה של אצבע אחת בלבד עם הרבה חומר מסכך. רק כאשר אצבע אחת נכנסת בקלות ואין שום (אבל כלום) כאב וזה נעים ומענג, אפשר לעבור לשתי אצבעות ואולי אח"כ גם פין. אני מדבר על תהליך של שבועות. היום הכאב אצלך בחלקו תגובתי גם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי כבר...

28/10/2010

אם כואב לא נוהגים.

כרגע המנעו לגמרי מחדירות, בייחוד אם זה מתיש כל פעם מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו