מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לדעת שהוא לא מזייף אורגזמהאורלי22/04/2007
היי ..אני בת 21, אני והבן זוג שלי מקימים יחסי מין אבל לא מדברים הרבה על זה, אני לא יודעת אם הוא מגיע לאורגזמה או לא ואני מפחדת שהוא מזייף, למרות שני עושה הכל כדי שיהיה נעים ואני מרגישה שהוא נהנה איתי, ולרב הוא יוזם והוא המתחיל ביחסי המין, ואני גומרת איתו, אבל אף פעם לא שאלתי אותו ואני מתביישת גם לשאול אותו..אני יודעת שאנחנו חייבים לדבר על יחסי המין שלנו ומה כל אחד אוהב ומה הוא רוצה ואיך הוא מרגיש מסופק אבל קשה לי ולו לדבר על זה באופן ישיר.
האם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד איך אני יכולה לדעת אם הוא מגיע לאורגזמה אם אנחנו לא מדברים על זה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ולדבר על זה בקלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין
רון22/04/2007מה זאת אומרת איך את יודעת שהוא גומר?
בדרך כלל גברים גומרים עם שפיכה לא?
אז אם הוא גומר כלומר משפיך עליך אז כן הוא הגיע לאורגזמה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלך עקר
זאב22/04/2007במידה שאת והוא מקיימים יחסי מין והוא לא גומר כלומר משפיך כלומר שיוצא לו חומר דביק מאיבר מינו רוב הסיכויים שהוא עקר...
קחי את זה לצומת ליבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא שופך?!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
ד''ר חגית כהנא22/04/2007אין ספק שאת בחורה נבונה שמבינה שצריך לשוחח על יחסי המין ומה עושה טוב לכל אחד.
אני חושבת שהשאלה אם הוא גומר או לא אינה משמעותית כמו היכולת שלכם לענג זה את זה ולשוחח.
ספרי לו מה "עושה לך את זה" ושאלי אותו מה הוא אוהב.
קחי יוזמה ושניכם תרויחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עניתם לי אבל..
אורלי22/04/2007תודה עניתם לי על השאלה ,קודם לא הבנתי שאם הוא שופך הוא מגיע לאורגזמה, כן הוא שופך כאשר מקימים יחסי מין.
בקשר לתקשורת קשה לי לזום שנשוחח על יחסי המין שלנו.. איך אפשר להתגבר על הקושי הזה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין אותך
רון23/04/2007נראה לי משהו חשוד בת כמה את ?
השאלה שלך מתאים לילדה בת 10
נראה לי שאת צריכה לחפש באינטרנט ולקרוא קצת על יחסי מין לפני שאת עושה את זה
לדעת קצת על האנטומיה של הגבר לפני שאת נוגעת בו.
שם תוכלי למצוא הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו שקשה לךם לדבר על...
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לדעת שהוא לא מזייף אורגזמה
נילי פירסט27/04/2007הי
תקשורת מינית יכולה להוסיף המון ליחסי המין. רבים עושים מין ונמנעים מלשתף לדבר על רגשות על מה שקורה להם בגופם בזמן ואחרי היחסים. כדי לעודד את בן הזוג לדבר אפשר שאת תתחילי במשהו קטן כמו:נורא נעים לי כשאתה מלטף אותי כאן או עושה לי כך וכך, אני מתגרה מזה, ספר לי מה זה עושה לך? וכד'. כאשר את תתחילי לדבר שוב ושוב תוך כדי או בסמוך אולי גם הוא יאזור אומץ וישתף אותך במה שעובר עליו ותתחיל להיווצר תקשורת מינית בינכם. אחר כך תוכלי לשאול אותו שאלות נוספות כמו שהוא יוכל לשאול אותך. העיקר להתחיל ולהמשיך. אחר כך זה יכול לזרום כבר מאליו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)