מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינית מאוד ובעלי מענה מהבעלנשואה22/04/2007
ערב טוב
אני נשואה 25 שנה בת 46 מאוד מינית וייצרית ובעלי הפוך ממני, הכדורים של לחץ דם ושל החרדות גמרו לו את החשק המיני, אני לעומת זאת מחפשת סקס כל הזמן וככל שהזמן עובר אני מוטרפת מעצמי מהחסך המיני שיש לי, כמו כן התחלטתי להימשך לייחסי שליטה , וכן היו לי חוויות בחוץ שסיפקו אותי מאוד מאוד . והיום בעצם אין לי סקס עם הבעל, הוא לאמיתו של דבר לא מוטרד מהעניין עברו כבר 4 חודשים מאז הפעם האחרונה ולא בוער לו כלום, אני לא ניגשת אליו לא מנסה לעורר אותו מינית, הוא לא מושך אותי לא מגרה אותי וסתם להכניס ולגמור זה כבר עשיתי שהייתי צעירה אני מחפשת היום יותר ריגושים ולא רק מיניים אלא גם מוחיים. אז מה עושים באמת במצב כזה . ממשיכים בדרך שלי , כי אין לי פתרון אחר. לחשוב על טיפול זוגי אין לי רצון כי אני לא נמשכת לבעלי ולא רואה אותו כדמות מינית שווה לי. יש לכם רעיון עיצה או סתם לספר לי חוויה דומה לשלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן נשואה
אשף22/04/2007תראי. המצב שבו את נמצאת הוא די בעייתי. את לא סיפרת מה יש לו להגיד על המצב. את כרגע מספרת רק את הצד שלך.אני אספר לך מה שקרה לי. אני בן 41 נשוי +2. ואני נשוי כבר 17 שנים ואני עם אשתי בס"כ 21 שנה. לפני שנה שמתי לב שאישתי הולכת ומאבדת עניין בי מבחינה מינית( ותאמיני לי אני נראה טוב). וזה הלך והדרדר עד שלפני חצי שנה התברר לי שיש לה מאהב. אני חייב לציין שבכל השנים האלה לא בגדתי ולו פעם אחת. כי הייתי בדעה שלא התחתנתי כדי לבגוד. הכל היה אצלי שחור ולבן. למרות שהסימנים היו קיימים עוד הרבה קודם סירבתי להאמין. לדוגמא היא התחילה לטפח את עצמה בטרוף .התחילה ללכת לחדר כושר 5 פעמים בשבוע .והרבה פעמים באתי הביתה מהעבודה וראיתי שהילדים לא אכלו לא צהריים ולא ערב.כי לא היה מה לאכול .ואיפה אמא שלהם? כמובן הגיעה מוקדם כרגיל מהעבודה והיא ,איך לא, בחדר הכושר. כמובן שהתחלנו להתרחק עד שהפסקנו לעשות סקס.. ועדיין החזקתי מעמד. עד שנשברתי לפני כחודשיים ומאז אני נמצא בקשר עם שתי נשים ומה אגיד לך .טוב לי.
אם ככה זה צריך להיות. אני מאמין שלא. אבל את בטח מבינה שלפעמים לצערי אין מנוס להשלים את מה שחסר במקום אחר. הפיתרון של גרושים
הוא בעייתי בגיל שלנו. ויש גם את הילדים. אז אנו נאלצים לחפש את החברות והאינטימיות במקום אחר גם אם זה לא מה שהבטחנו זה לזו
מה שבאמת מסקרן אותי זה מה הוא אומר על המצב. ספרי לי
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לך
נשואה22/04/2007היי לך
אז כך , נכון הדברים לא התחילו פתאום התחתנתי כמוך לפני 25 שנה ולא היתה שום משיכה מינית עם בעלי גם לא אהבתי לעשות סקס איתו, אך אמרו לי הוא בחור טוב משפחה טובה וכך המשכתי איתו בחיים האלה. במשך הזמן הוא השמין מאוד גם אני לא רזה כל כך, הוא לקוח כדורים ללחץ דם שגומרים לו את החשק המיני, ואני למרות שניסיתי להיות איתו ולמרות שרציתי , כל פעם שהיינו בהתחלת סקס הכל היה בסדר פתאום הוא היה מפסיק אותי לגמרי מוריד אותי ממנו ואומר לי שדי אין לו חשק , ואני כולי בוערת ורותחת , כן כך נולדתי מאוד מינית ומאוד ייצרית אז אפשר לגמור את התחושות האלה אפשר להעלים אותם , לא ממש לא , וכן לפי דעתי סקס זה דבר מאוד מאוד חשוב בין שני בני זוג ואם הוא לא קיים אני הרשתי לעצמי לקום ולבגוד בו ולחוש נחשקת ונאהבת ונועזת ולקיים סקס כמה שבא לי ומתי שבא לי. כבר עברו 4 חודשים ועדיין אין סקס בנינו, בעלי אמר לי אני פאסיבי אני רוצה לשכב ושיעשו לי הכל, הלו אני לא זונה אם כן אז שישלם כמו שמשלמים לזונה לפחות יהיה לי גם רווח מזה. אז החיים לא נגמרים בגיל 46 ואני בעד שמי שלא טוב לה בבית ולא פוחדת ורוצה להנות מסקס ונמאס לה לאונן כל יום בבית שתחפש בחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה יקרה
אשף22/04/2007מה שמעניין אותי זה למה בעצם נשארת איתו 25 שנה? למה לא קמת והלכת קודם? סתם מתןך סקרנות. ומה בעצם את רוצה לדעת? הרי הוא לא ישתנה. ואת לא תתגרשי ממנו. אז אם את רוצה חיזוק לכוונה שלך לקחת מאהב מהצד הרי שקיבלת אותה מכולם. ואם את סתם רוצה להעביר חוויות , ברכה הבאה לפורום. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב איתכם
נשואה22/04/2007למה נשארתי שם 25 שנה , האמת וואלה לא יודעת אולי פחד לנסות לבד, החסך הכלכלי הילדים שהגיעו והאמונה שאולי הדברים ישתנו לטובה . וחוץ מזה יכול להיות שאני טועה יכול להיות שמה שאני עושה הוא לא בסדר אך מי הוא השופט שיואמר לי שאני טועה, מה לעשות כשיש מהווים שבוערים בקירבי האם להרוג אותם ? לשתף את בן הזוג ניסיתי אך אין שם שיתוף פעולה, ותגידו אתם האם קשר מיני בין בני זוג לא חשוב האם ההנאה בסיפוק מאחד מהשני הוא טעות, האם מספיק לחיות בייחד בלי שום סקס בלי שום כמיהה לחוויות מיניות מסעירות בחיים. הרי גם יש גברים שנמצאים עם נשים שהסקס הוא רק המלצה ולא מעבר לזה ושונאת את המגע והקירבה. ותאמין לי שניסיתי לעניין אותו מינית , והוא לא אדיש אלי כשאני מתקרבת אליו הוא כן נהנה לי , אך אין לי סיפוק מימנו , אני רעבה לסקס ובעלי עושה לי דיאטה . אז אני מעדיפה לאכול גורמה בחוץ.
שיהיה לך חג עצמאות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר את זה מקרוב
מאון לאון22/04/2007יש לי ידידה בת 51 שאני מכיר כבר שנתיים, אני נשוי בן 40 ויש לנו קשר מאוד יפה - התחיל על בסיס שכנות טובה וגלש די מהר לסקס מטורף. לצערי גם אשתי לאט לאט מאבדת את המשיכה אליי וזה גורר מצב שאני פחות משקיע בסקס ואולי משפט ב' גרם למשפט א'. לא ברור לי מדוע אני נותן את כל כולי במערכת השניה עם אשה מבוגרת יותר ופחות מושכת מאשתי למשל סקס אוראלי, משחק מקדים וכו'. הפסיכולוגים יגידו שאני מעניש אותה בצורה של מניעת הנאה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה בתוך השאלה.
ד''ר חגית כהנא22/04/2007יקירתי
החלטת שאת נשארת בזוגיות עם בעלך. הזוגיות הזאת מבחינתך טובה כנראה כנתון משפחתי בלבד.
הקשר הזוגי הזה אינו מספק אותך משום בחינה שהיא ולקחת אחריות על חייך. לטוב או לרע.
בחרת לעשות דברים שאת אוהבת ואינך יכולה לעשות עם בעלך.
כמובן שנכון יחותר היה אם ניתן לעזור לקשר המיני והזוגי שלכם אך נראה שאינך מעונינת בכך.
בחרת ואם את שלימה עם הבחירה הרי את מבקשת אישור בלבד!!!
האישור יכול להנתן על ידך בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נשואה
bissman25/04/2007דברי איתי במייל/מסנג'ר bissman * hotmail.co.il להתראות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל אי הנעימות... והכאב שבפנייתך,
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007מה היית מצפה שאענה לך אם אינך נמשכת לבעלך, אינך מעוניינת בו כפרטנר מיני, את מוצאת ובאה על סיפוק ויותר , מחוץ לבית. אין אני גוער בך ו/או מטיף, רק..... אם טוב לך במצב שאת נמצאת....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)