טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם אני בת 29 נשואה מזה שנתיים יש לי בעייה רצינית שאני מאוד מודאת ממנה כל פעם שאני ובעלי מקיימים סקס כואב לי נורא למטה אני מרגישה כמו דקירה בזמן החדירה ואני גם מתייבשת מהר מאוד ישר לאחר שאני גומרת מתייבשת מהר ואני מבואסת שבעלי לא מסופק ממני אשמח לקבל עצות לגבי למה אני מרגישה כל פעם כאב כמו דקירה בזמן החדירה (אין לי דלקת) ומה עושים כדי לא להתייבש מהר
תודה רבה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם כואב לך נורא בזמן חדירה אל תמשיכי לקיים יחסי מין עם חדירה בשלב זה. ניתן לענג אחד את השני ולהגיע לאורגזמה גם בלי חדירה. המטרה ששניכם תהנו ולא רק שבעלך יהנה. עליך להשתמש בחומרי סיכוך אם אינך רטובה מספיק, יש לקנות כאלה בבית המרקחת. אני ממליצה לך להבדק אצל רופא/ת נשים שאת סומכת עליו/ה או לגשת לאחת מהמרפאות לטיפול מיני ולהבדק ע"י רופאת/ת נשים שהוא גם סקסולוג ולשמוע את חוות דעתו/ה. יתכן וניתן לפתור את הבעיה בקלות חבל שתמשיכי לעשות משהו ששניכם סובלים ממנו. תוכלי לראות את רשימת המרפאות לטיפול מיני באתר איט"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד