מבואסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבואסת
    עדן
    22/10/2010

שלום לכולם אני בת 29 נשואה מזה שנתיים יש לי בעייה רצינית שאני מאוד מודאת ממנה כל פעם שאני ובעלי מקיימים סקס כואב לי נורא למטה אני מרגישה כמו דקירה בזמן החדירה ואני גם מתייבשת מהר מאוד ישר לאחר שאני גומרת מתייבשת מהר ואני מבואסת שבעלי לא מסופק ממני אשמח לקבל עצות לגבי למה אני מרגישה כל פעם כאב כמו דקירה בזמן החדירה (אין לי דלקת) ומה עושים כדי לא להתייבש מהר

תודה רבה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבואסת

הוספת תגובה

• עדן

מתבונן מהצד
    23/10/2010

עדן ,יש היום ג'ל שניתן לקנות בחנויות מין או בבית מרקחת שעוזר נפלא ליובש , תרגישי גן עדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבואסת - תגובה

נטע ידיד
    23/10/2010

אם כואב לך נורא בזמן חדירה אל תמשיכי לקיים יחסי מין עם חדירה בשלב זה. ניתן לענג אחד את השני ולהגיע לאורגזמה גם בלי חדירה. המטרה ששניכם תהנו ולא רק שבעלך יהנה. עליך להשתמש בחומרי סיכוך אם אינך רטובה מספיק, יש לקנות כאלה בבית המרקחת.
    אני ממליצה לך להבדק אצל רופא/ת נשים שאת סומכת עליו/ה או לגשת לאחת מהמרפאות לטיפול מיני ולהבדק ע"י רופאת/ת נשים שהוא גם סקסולוג ולשמוע את חוות דעתו/ה.
    יתכן וניתן לפתור את הבעיה בקלות חבל שתמשיכי לעשות משהו ששניכם סובלים ממנו.
    תוכלי לראות את רשימת המרפאות לטיפול מיני באתר איט"ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו