לא גומרת בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת בסקס
    קתי
    27/11/2007

היי
    אני בת 25 נשואה שנה
    אני לא מגיעה לאורגזמה ביחסי מין עם בעלי והדבר מפריע לי.
    לא כשאני מאוננת לעצמי תוך כדי ולא בחדירה ....כלום.\
    בקיצור חשבתי לקנות ויברטור....האם לדעתך ניתן לגמור עם הויברטור תוך כדי סקס ?
    כי לפי מה ששמעתי כשאין כימיה גבוהה בין בני הזוג מחוץ למיטה הדבר עלול לפגום באורגזמה במהלך הסקס.
    לבד אני גומרת ללא בעיה.
    אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת בסקס

הוספת תגובה

• אורגזמה?

ד''ר חגית כהנא
    27/11/2007

הבעיה אינה האורגזמה אלא היחסים נטולי הכימיה בינך לבין בעלך.
    אתם נשואים רק שנה כנראה ללא ילדים.
    שפרי את נישואיך או הפטרי מהם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כזה....

קתי
    27/11/2007

קל כמו שזה נדמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיוון יכול לעזור גם לי הייתה בעיה

מישהי
    27/11/2007

דומה לשלך אני הצלחתי ליגמור בסופ של דבר כשהתחלתי לישכב אם חבר שלי כשאני למעלה הרבה יותר קל ליגמור לאישה כשהיא למעלה כך אני הצלחתי נסי לישכב עליו ולבצע בעצמך את תנועת המישגל או כל תנוחה בא את למעלה בשליטה זה יכול מאד לעזור באחריות,אני מכירה אנשים אם מערכת זוגיות מעולה שלא גומרים כימעט בעוד שיש בני זוג פרודים ללא קשר זוגיות כלל אם חיי מין מעולים וליגמור זה לא שאלה ביכלל אצלם מערכת היחסים שלכם בהחלט יכולה להשפיע במיטה אבל עד לגבול מסוים לרוב זה לא שאלה של אם מערכת היחסים טובה או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו