סקס אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס אחרי לידה
    אורית
    27/11/2007

שלום רב

אני כחדש וחצי -חודשיים לאחר לידה ראשונה. אתמול ניסינו לקיים יחסים עם חדירה מלאה פעם ראשונה מאז הלידה. בעלי מאוד ציפה לכך אך לי לא היה חשק לא אתמול וגם לא בכלל - לא ממש חיכיתי לזה וניסיתי לדחות את זה כל הזמן.

אתמול כשניסינו בעת החדירה לא היייתי מסוגלת להרפות את האזור ולכן הוא לא הצליח להחדיר, הרגשתי שאלי ייקרע לי כל האזור וכו'

אני תוהה אם זה טבעי כ"כ הרבה זנן לא לרצות יחסים מלאים ואם זה באמת משהו פסיכוסומטי וזה תלוי בי ובהתמודדות שלי עם החשש לאזור העדיןאו שזההיכול להיות בכלל בעיה פיזית. או אולי זה סממנים של דיכאון אחרי לידה. אני מאוד מקווה שלא..

האם זה הגיוני שהמקום יותר נסגר אחרי הלידה ובאמת זו בעיה פיזית שצריך רופא כירורג בשבילה או שזה כנראה בגלל הפחד. הייתי אצל רופא נשים והוא לא ציין איזושהי בעיה אחרי הבדיקה הפנימית..
    דבר נוסף, יש לי ממש יובש בנרתיק - מתי זה אמור אם בכלל, לעבור?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס אחרי לידה

הוספת תגובה

• סקס אחרי לידה

ד''ר חגית כהנא
    29/11/2007

אחרי לידה לוקח זמן להתאושש נפשית ופיזית
    קיימת יחסי מין ללא חשק ולכן גם לא נהנת ואפילו סבלת
    נסו להנות ממגע נעים ואוהב
    המין יגיע אח"כ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו