חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    מבולבלת
    27/10/2010

אני בת 21 אני וחבר שלי שנתיים יחד. יש לי תקופות עליה וירידה בחשק המיני. אחרי החצי שנה הראשונה יחד התחלתי לקחת גלולות.. כבר אחרי כמה זמן שמתי לב לחוסר חשק... כשהפסקתי לקחת והשתמשנו בקונדום איכשהו היו לי תמיד פטריות ונראה לי מאז לעיתים רחוקות אני רטובה... מאז החלפתי כמה וכמה פעמים גלולות...היו תקופות שהיה לי חשק אבל פשוט לא רטובה... חבר שלי בדילמות שאני לא נמשכת אליו אבל אני רואה אותו מאוד מושך. אין לי מחשבות ספונטניןות על מין בין אם הוא איתי או לא... בדרך כלל הוא היוזם... למרות שפעם גם אני הייתי כך... יכול להיות שככה אני או שזאת השפעת גלולות או שיכןל להיות שירד לי ממנו ואני לא מבינה את זה פשוט? אנחנו אוהבים מאוד אוהבים לעשות דברים יחד ובכלל הוא כבר כמו חלק מהמשפחה שלי...
    לפעמים הוא אומר משו בסגנון "זה לא מצב שקורה רק אחרי שמתחתנים?" זה ממש מתסכל אותי, איך זה יכול להיות שאני סה"כ בת 21 ואין לי מחשבות על מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

נטע ידיד
    28/10/2010

חשוב שתפני לרופא/ת נשים לבדיקה, הגלולות בהחלט יכולות להשפיע על החשק המיני. רמת הלחות הנרתיקית אינה קנה מידה לגירוי יש נשים שהלחות שלהן גבוהה והגירוי נמוך ולהפך, את יכולה להשתמש בתכשירים רפואיים שניתן לקנות בבית מרקחת להעלאת רמת הלחות הנרתיקית בזמן מגע מיני. בכל מקרה חשוב שתתיעצי עם רופא/ת נשים או עם רופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג - את שמותיהם תמצאי באגודת איט"ם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו