מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשקמבולבלת27/10/2010
אני בת 21 אני וחבר שלי שנתיים יחד. יש לי תקופות עליה וירידה בחשק המיני. אחרי החצי שנה הראשונה יחד התחלתי לקחת גלולות.. כבר אחרי כמה זמן שמתי לב לחוסר חשק... כשהפסקתי לקחת והשתמשנו בקונדום איכשהו היו לי תמיד פטריות ונראה לי מאז לעיתים רחוקות אני רטובה... מאז החלפתי כמה וכמה פעמים גלולות...היו תקופות שהיה לי חשק אבל פשוט לא רטובה... חבר שלי בדילמות שאני לא נמשכת אליו אבל אני רואה אותו מאוד מושך. אין לי מחשבות ספונטניןות על מין בין אם הוא איתי או לא... בדרך כלל הוא היוזם... למרות שפעם גם אני הייתי כך... יכול להיות שככה אני או שזאת השפעת גלולות או שיכןל להיות שירד לי ממנו ואני לא מבינה את זה פשוט? אנחנו אוהבים מאוד אוהבים לעשות דברים יחד ובכלל הוא כבר כמו חלק מהמשפחה שלי...
לפעמים הוא אומר משו בסגנון "זה לא מצב שקורה רק אחרי שמתחתנים?" זה ממש מתסכל אותי, איך זה יכול להיות שאני סה"כ בת 21 ואין לי מחשבות על מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק - תגובה
נטע ידיד28/10/2010חשוב שתפני לרופא/ת נשים לבדיקה, הגלולות בהחלט יכולות להשפיע על החשק המיני. רמת הלחות הנרתיקית אינה קנה מידה לגירוי יש נשים שהלחות שלהן גבוהה והגירוי נמוך ולהפך, את יכולה להשתמש בתכשירים רפואיים שניתן לקנות בבית מרקחת להעלאת רמת הלחות הנרתיקית בזמן מגע מיני. בכל מקרה חשוב שתתיעצי עם רופא/ת נשים או עם רופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג - את שמותיהם תמצאי באגודת איט"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)