בדיקת NPT-נורא דחוף! ):

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת NPT-נורא דחוף! ):
    אורן
    27/11/2007

אני בן 21 ולפני כשבוע עברתי בדיקת npt לבדיקת זקפת לילה. בתוצאו היה כתוב שהיו מספר זקפות טובות....אך בקצה הפין הזקפה לא הייתה חזקה כמו בבסיסו. אבל נאמר גם שאין שום בעיה אורגנית. השאלה שלי למרות שבבסיס הפנים הזקפה הייתה חזקה יותר מאשר בקצהו ואין לי בעיה אורגנית......האם זה אומר שהכל תקין ואני לא סובל מהפרעה פיזית אלא אולי רק ממשהו פסיכולוגי שלא מאפשר להגיע לזקפה...?
    אודה לכם אם תענו לי בהקדם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת NPT-נורא דחוף! ):

הוספת תגובה

• npt

ד''ר חגית כהנא
    29/11/2007

לא ברור לי מדוע הפנו בחור צעיר כמוך לבדיקת NPT.
    האם אתה סובל מאיזושהי מחלה ?
    לפי מה שאתה מתאר אין בעיה גופנית ואם אתה סובל מהפרעות בזקפה יש לברר זאת יותר לעומק אצל סקסולוג/ית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית כהנא

אורן
    29/11/2007

נשלחתי לבדיקה עקב זה שרציתי להיות בטוח שאין לי בעיה פזיולוגית על מנת לטפל בבעיית זקפה הנובעת כנראה מחרדת ביצוע. אבל חשוב לי לדעת שלמרות שלא הייתה זקפה קשה בקצה הפין אבל בבסיס הפין היא כן הייתה קשה זה בסדר....וכמובן אין בעיה אורגאנית היה כתוב...זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור

01/12/2007

ברוב המקרים בבסיס הזקפה חזקה יותר. חזק ואמץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו