מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיהנשוי28/10/2010
שלום,
אני בן 30+, נשוי + 2 ילדים.
בפעם האחרונה שקיימנו יחסים, אישתי שאלה אותי איזה פנטזיות אני רוצה שהיא תגשים לי. שמחתי על השאלה (היא בדרך כלל לא ממש אקטיבית בעניין), ועניתי שאשמח למין אורלי יותר מושקע, או סקס קצת יותר אגרסיבי.
כמובן שמייד שאלתי אותה איזה פנטזיות היא רוצה שאגשים לה. והיא ענתה "עוד גבר"! (כלומר שאביא עוד גבר למיטה).
מאוד הופתעתי. שאלתי אם היא רצינית והיא ענתה שזו פנטזיה. כדי לבדוק אם היא רצינית, שאלתי "מה, נביא מישהו מהאינטרנט?" והיא ענתה "לא יודעת". אז שאלתי אם יש מישהו ספציפי ושוב "לא יודעת". לא העלתי את הנושא שוב, ולא דיברנו על זה מאז.
אני לא מרגיש פגוע (אני בוטח בה שלא תלך מאחורי הגב), אבל נראה לי שזה אומר משהו. היא תמיד אומרת שטוב לה איתי במיטה, למרות שלדעתי הסקס שלנו באמת קצת מונוטוני ולא מסעיר (טוב אנחנו יחד כבר יותר מ-10 שנים).
מה לעשות? לשכוח מזה? להגשים לה? לברר מה חסר לה איתי? או לא ללחוץ כדי לא לגלות מה באמת עובר לה בראש (מחשש שאני אגלה דברים שאני אולי לא רוצה לדעת עליהם כמו בגידה או התנסויות קודמות)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיה - בעל נסיון
אפי28/10/2010מנסיוני - זו פנטזיה מאוד שכיחה אצל נשים (לספק יותר מגבר אחד באקט מיני אחד).
אם זו אכן הגשמת פנטזיה - אני במקומך הייתי נענה לאשתך.רק יש לקחת בחשבון שזה נושא סיכון מסוים - יתכן שיהיה לך לא קל לראות את אשתך מקיימת יחסים עם מישהו אחר וזה יכול להכניס אותך לסרטים. מהלך כזה אצל זוגות דורש תכנון מוקדם והבנת מסיכונים.
אתה יכול לבקש, דרך אגב, להכניס בחורה נוספת למיטה ולבדוק מה תהיה תגובתה
אצלי היה נסיון דומה ומוצלח
בהצלחה גם לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שיפה בפנטזיה...
28/10/2010שהיא פנטזיה. לא צריך לרוץ ולהגשים כל אחת מהן.
וכנראה זו גם היתה כוונתה של אשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי
שירן29/10/2010אבל מדוע לא לנסות להגשים פנטזיות? הרי אם הפנטזיה נשארת בתוך הזוגיות (לדוגמה - מין אנלי / סקס במעלית / סקס בבריכה) אני מניח שהיית ממליץ לממש אותה. אז למה לא לנסות לממש פנטזיה הכרוכה בצרוף שותף / שותפה?
האם גורם הסיכון של קינאה? האם הסיכון שהמראה של מישהו "מזיין" את אישתך / או את בעלך "מזיין" מישהי אחרת?
מה הסיפור של פנטזיה אם אנו מתוורים על נסיון המימוש שלה?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
03/11/2010לא אמרתי לא לנסות להגשים פנטזיות או לוותר עליהן. אמרתי שלא צריך להגשים את כולן.
יש כאלו שכייף להגשים (ומקווה שיהיה לך נח במעלית) ויש כאלו שעדיף שיישארו בגדר פנטזיות לאותו זוג (והמבין יבין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי
אפי03/11/2010ד"ר חרותי,
1. כתבת "יש כאלו שעדיף שיישארו בגדר פנטזיות לאותו זוג (והמבין יבין)" - אני באמת לא מבין את הכוונה אבל יש לי פנטזיה בוערת להיות עם אישתי + גבר נוסף (הרבה יותר מאשר אני + 2 נשים). - מהי התגובה השלילילת שאני עלול להתקל בה (כמובן שאם תרצה ותגיד כן אז אין בעיה)?
2. מהי הדרך הנכונה להעלות כזה נושא בצורה שאפילו עצם העלאת הנושא לא תגרום לבעיה?
3. מה דעתך על מימוש הרעיון עם נערת ליווי בהשתתפות חבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי - תגובה
05/11/20101. אני לי מושג. אני לא מכיר אותך וגם לא את אשתך. בפורום ניתן רק לכוון.
2. כבר העליתם את נושא הפנטזיות פעם. עשו זאת באותו אופן.
3. למה דעתי חשובה?! מה דעתך? מה דעתה של אשתך? מה אתה חושב? מה אתה מרגיש?
תקרא גם תשובה מקיפה של עידן בנושא חילופי זוגות ממש כמה שורות מתחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי
אפי08/11/2010בכול זאת, אשמח לקבל את דעתך המקצועית
אני כבר גרוש מאותה אישה וכיום יש לי מערכת יחסים עם חברה כבר שנה (אני בן 50 והיא בת 46 - שנינו ספורטביים מאוד), אנחנו מאוד אוהבים אזו את זה, אוהבים מאוד סקס (מדהים ולא כל כך סטנדרטי).
יחד עם זאת, אני חושש שאם אעלה את נושא השלישיה בפניה, עצם העלאת הנושא עלול לגרום לבעיה: אם ארצה לצרף בחורה - יתקבל כ"אני לא מספקת אותך?" ואם ארצה לצרף בחור יתקבל כ" איך הוא לא מקנא מספיק ומוכן לראות מישו מזיין אותי?" בקיצור - גם העלאת הנושא עלולה להיות בעיתית מעבר לסיכונים של המעשה עצמו כפי שכתב עידן.
פיתרון מוצע הוא לעשות את זה עם נערת ליווי, אחת או שתיים. מעשה כזה לעולם לא יהיה אותו דבר כמו עם החברה או האישה ואף עלול לעורר בעיות אחרות (תחושת בגידה / ייסורי מצפון...).
לכן אני שוב שואל לדעתך המקצועית (ברמת הפורום) - האם להעלות את הנושא? / איך להעלותו? / שימוש בנערות ליווי למימוש פנטזיה)
תודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)