בעיה ביחסי אישות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסי אישות
    בת
    28/11/2007

שלום, אנו זוג נשוי כשנתיים, אני בת 25 ובעלי 30 ואני בהריון ראשון בחודש מתקדם.
    הבעיה: בעלי לא משתגע על מין, זה היה כך מאז שהתחתנו(לפני זה לא קימנו יחסים אנו דתיים) זה מתבטא ב:1) תדירות יחסי מין נמוכה(יכול להגיע גם לפעם בחודש) ואם אני לא יוזמת או "מזכירה" לו שמזמן זה לא קרה...אז זה גם לא יקרה.
    2) בעלי נמנע מכל אקט שיש בו נשיקות או רוק כי הוא טוען שזה מגעיל אותו ואז נוצר מצב שאין ביחסים בינינו נשיקות או רוק- אני צריכה תמיד לשמור שלא יצא לי בטעות רוק כי זה יגעיל אותו ואז הולכת הספונטניות. ובכלל- באופן כללי הוא לא מגלה יצירתיות בנושא המין וגם לא עניין גדול.

דיברנו על זה הרבה והוא מנסה מאד לבוא לקראתי אבל זה לא משתנה..אני מרגישה שהוא או עושה לי טובה( ואז אני לא נהנית) או שהוא די סובל(ואז הוא לא נהנה).

חשוב לי לציין: זה היה כך מההתחלה, הוא לא הומו, הוא בריא בגופו ונפשו ולא נוטל שום תרופות, הוא אוהב אותי מאד, הוא לא נגעל ממני או ממשהו בגופי(ריח, מראה וכו') וטוען שאני מושכת אותו(גם בעיני עצמי אני מושכת).

וגם: לי כן היה נסיון מיני לפני נישואי בכמה קשרים שונים ותמיד נהניתי ממין משוחרר ולא סבלתי מכאבים. מאז נישואינו אני כן סובלת מכאבים(וסטיבולטיס?) וקשה לי לדעת למה. למרות הכאבים אני כן רוצה ומתעקשת לקיים יחסים ולהנות מהם. ההשערה שלי היא שאולי אני פשוט לא מספיק מגורה בגלל שחסרים לי כל אותם דברים שאני צריכה כמו- נשיקות, ליקוקים וכדומה ובגלל שאני נאלצת לוותר עליהם ולא לזרום כמו שהייתי רוצה- אז כואב לי בחדירה(רק בחדירה).

איך ניתן לפתור מצב כזה? אפילו בהריון לי יש יותר חשק מאשר לו...מה יהיה?
    אני חיה ככה קרוב לשנתיים ומסתדרת בלית ברירה אבל הייתי רוצה שזה ישתנה. לשבת לו על המצפון כל הזמן ולהעביר ביקורת(גם אם בצורה יפה ועדינה) זה לא עוזר, אז הפסקתי לבקש ולדבר איתו על זה כי זה סתם גורם למתח ואני יכולה להכריח אותו לעשות דברים שהוא לא אוהב.
    לצערי- התחלתי בגלל זה לאונן לפני כחודשיים כי אני לא רואה דרך שבה שנינו נהיה מרוצים בתחום המיני. אני אומרת לצערי כי מבחינתי האוננות באה כפיצוי על הדבר האמיתי אותו הייתי רוצה ואין לי- יחסים מספקים עם בעלי שאני אוהבת.

אשמח לעזרה.
    בת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסי אישות

הוספת תגובה

• פתרון אפשרי

זיו
    29/11/2007

גם לי היתה בעיה דומה עם זוגתי..
    תכתבי לי לאימייל ואני אעזור לך [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין

ד''ר חגית כהנא
    29/11/2007

אינני יודעת איך היחסים שלכם מחוץ למיטה אבל אין ספק שבעלך לא ישתנה בבודאי לא אם תנסי לנגן לו על המצפון זה רק מרחיק.
    אני מציעה שאחרי הלידה תפנו ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו