משיכה לנשים מבוגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה לנשים מבוגרות
    עידו
    29/11/2007

שלום,אני בן 28,פעיל מינית מגיל 16.מאז שאני זוכר את עצמי,תמיד נמשכתי לבחורות יותר מבוגרות ממני.כאשר הייתי עוד נער צעיר,אז זה היה די מקובל לצאת עם בחורה יותר מבוגרת ממך.אבל הגעתי לגילאי 20 המוקדמות,התופעה לא חלפה,אני תמיד מוצא את עצמי עם בחורה יותר מבוגרת ממני,ואני לא מדבר על סתם מבוגרת,אלא הפרש גילאים 10-15 שנים.כאשר הייתי בגיל 20,חשבתי שיגיע יום וזה יעבור,זה השלב שאני עדיין מגלה את עצמי ודברים חדשים על מין.אבל זה ממש לא עובר,ואני תמיד מוצא את עצמי עם מישהי מבוגרת ממני בהרבה שנים.שלא תבינו לא נכון,יצאתי עם בחורות צעירות בגילי ויותר צעירות ממני,אבל אף אחת מהן לא עושה לי את זה כמו אשה מבוגרת מסוגלת לתת לגבר להרגיש.האם זו סטיה מסוימת?האם אני סובל ממחלה כלשהי?כי בעיניי זה לא מסתדר עם יחסים נורמטיבים שאנשים בדרך כלל רגילים אליהם.הבחירה היא כמובן שלי בלבד,אבל בכל זאת....
    היום אני יוצא עם בחורה בת 42,אנחנו נהנים ביחד ואני אפילו לא מתבייש לומר מאוהבים בטרוף.אבל אנשים מסתכלים עלינו קצת אחרת,למרות שהיא בחורה יפיפיה ומאוד סקסית,רואים את ההפרש הגילאים בינינו,וגם המראה החיצוני שלי לא ממש עוזר,כי אני נראה מאוד צעיר לגילי(28)
    לפעמים קוראים כל מני דברים מצחיקים כמו למשל בחנות מסוימת המוכר אומר"הבגד הזה יראה מצוין על אמא שלך"החברים שלי ושלה מקבלים את הקשר שלנו,אבל גם בהסתייגות רבה,די קשה לי אישית להסביר לחברים מה אני מחפש בבחורה שמבוגרת ממני ב14 שנים.על ההורים שלי אין בכלל מה לדבר,אמא שלי בדכאון והיא כמעט לא מדברת איתי,אבא שלי עוד פחות או יותר מוכן לשמוע על זה,הוא מבין אותי קצת יותר.הקשר בינינו הפך להיות ממש חזק ומשמעותי,אני מתחיל לחשוב גם בכוון של חתונה,אני יודע שהיא תסכים.אבל תמיד יש לי את אותן המחשבות האלה בראש,הסיכונים שעומדים בדרך והמשך חיים משותפים ביחד.אני בבעיה קשה מאוד,לא יודע מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לנשים מבוגרות

הוספת תגובה

• נשים מבוגרות

ד''ר חגית כהנא
    29/11/2007

אתה יודע מגיל צעיר שאתה נמשך לנשים מבוגרות ממך.
    אתה גם מספר שאתה אוהב מאד את בת זוגך ואפילו מעונין למסד את הקשר ביניכם.
    אתה גם מודע לקשיים העתידיים וכן גם בת זוגך.
    אתם מודעים לפערים הפיזיים הנראים בציבור וחיים עם זה בשלום.
    אני חושבת שאתה צריך ללכת עם הלב כיון שלך אין שאלות אתה יודע מה טוב לך.
    גם הדכאון של אמא שלך במקרה הזה אינו נושא בעיני.
    אם קיים קושי נוסף שאתה מתלבט בו ואולי נושאים אחרים כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.
    אם אתה שלם עם בחירתך - לך עליה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם במצבך

dor
    08/12/2007

שלום גם אני במצבך צרי קשר למייל ונעזור אחד לשני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו