טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. יש לי בן זוג קבוע כבר כשנה.בשלושה חודשים אחרונים כאשר אנו מקיימים יחסי מין ממש כואב לי כאשר הוא מחדיר.לאחר קיום יחסי מין יורד לי טיפת דם והפות שורף לי מאוד. פניתי לרופאת נשים שלי היא בדקה אם יש לי דלקת או פטריה וזה יצא שלילי היא נתנה לי בכל מקרה טיפול של ואגיסטן וטיפול של כדורים פרוביוטיק פמינה. לאחר הטיפול ניסינו שוב לקיים יחסים וזה שוב פעם חזר על עצמו. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי איניי יכולה כבר ככה.....תודה מראש ויקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן אני יודעת ניסינו וזה לא עוזר.... פניתי טלפונית לרופא נוסף הוא אמר שיכול להיות שאני לחוצה יותר מידי ובגלל זה הנרתיק מקווץ אבל אני ממש לא לחוצה בן זוג שלי תומך ואינו מלחיץ אותי...... וזה לא רק כאשר הוא מחדיר זה העיקר מציק כואבס יש תחושה לא נעימה אחרי שאנחנו מסיים לקיים יחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ויקה שלום, יכולות להיות כל מיני סיבות לכאבים בזמן חדירה, אם אין לך פטריה או דלקת הסיבה היא אחרת לכן אני ממליצה לך ללכת רק לגנקולוג/ית אשר נמצא/ת ברשימת המטפלים של איטם - האגודה לטיפול מיני. תוכלי להגיע אליהם באופן פרטי או דרך המרפאות לטיפול מיני. הבעיה שלך מוכרת וידועה. הדבר החשוב ביותר כרגע הוא לא להמשיך ולקיים יחסי מין עם חדירה. ניתן להנות בדרכים אחרות עד אשר הבעיה תטופל כנדרש.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד