וסטיבוליטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטיבוליטי
    מ
    07/11/2010

שלום,
    אני סובלת מוסטיבוליטיס שזהו כאב כרוני בפתח הנרתיק וסביבתו. הבנתי שייתכן ולתופעה יש רקע נפשי. היו לי בעבר רגשות ותפישות מאד שליליות לגבי מין והתחלתי לטפל בהם אצל סקסולוג שהוא גם פסיכולוג. התפישות השתפרו מאד ובהתאם גם השתחררתי יותר מינית בקשר עם החבר שלי מזה מספר שנים. אולם, אני עדיין מרגישה מחסומים מסויימים -בעיקר בביטוי הנאה מאקטים מיניים, והוסטיבוליטיס גם עדין איתי. מאחר וקשה למצוא סקסולוג שהוא גם פסיכולוג ועוד קרוב לבית, רציתי לדעת האם זהו תחום שעליו יותר נכון לעבוד עם סקסולוג או פסיכולוג? כסטודנטית יש לי אפשרות לטיפול פסיכולוגי מוזל - האם זה נושא שפסיכולוגים מטפלים בו? כי הבעייה שלי היא יותר רגשית ופחות "תפעולית".
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסטיבוליטי

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס-וסטיבומוחיטיס....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/11/2010

ללא כל קשר למקור הקושי אותו את מתארת, יהייה נכון שתפני למרפאה רב תחומית שיש בה מומחים לוסטיבוליטיס, גם מהתחום הרפואי וגם מהתחום הפסיכולוגי. יש מה לעשות...חבל שתסבלי. יש מרפאות בכל בי"ח ובכל קופ"ח.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו