CYMBALTA לד"ר חירותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CYMBALTA לד"ר חירותי
    קצת מיואש
    09/11/2010

שלום ד"ר,
    הייתי אצלך בעבר ליעוץ. אמרת שלא נשמע שיש בעיה גופנית.אבל הבעיה עדיין קיימת.

אני בן 25. בשנת 2004 אובחנתי כסובל מדיכאון והפרעת פאניקה עד לכדי אגוראפוביה. ניסיתי טיפול ב - CIPRALEX שנתן מענה חלקי בלבד, ב - FAVOXIL וב - SORBON שלא עשו כלום וב - SEROXAT שלטעמי רק החמיר את הבעיות.

בסופו של דבר, בשנת 2007 אוזנתי ע"י CYMBALTA ועד היום אני משתמש בה עם שינויים בטווח המינונים עפ"י תקופות (60-90mg/d). בהתחלה הכל היה נפלא אבל לפני כשנה בערך התחילו בעיות רציניות בתפקוד המיני.

1. קושי להגיע לזקפה ולאחר מכן לשמר אותה. (ניסינו להוסיף 1/4 מירו, אך גרם לשינה כפויה).

2. עיכוב כלשהו בשפיכה.

3. בעיה בחשק (גם כשאני יוזם סקס זה ללא התרגשות וגם במהלך הסקס, אני לא מרגיש עונג דרך איבר המין אלא רק את התחושה הנעימה שלאחר האורגזמה).

בירור הורמונאלי מלא - תקין.

ההפרעה בזקפה קיימת גם באוננות. יש זקפה אבל בינונית

יש לציין שאני הומוסקסואל ועושה גם סטוצים והבעיה הרצינית עם הזקפה לא מאפשרת לי שימוש בקונדום - דבר בעייתי ומסוכן.

כמו כן, אני סובל מעייפות קשה ומנמנום באופן תמידי. דבר שגם אותו אני קושר לתרופה.

האם יתכן שה - CYMBALTA כבר לא מתאימה לי?

מצד אחד אני נורא רוצה לנסות להחליף אותה אך מאידך מאוד פוחד, במיוחד לאחר ששאר התכשירים לא עזרו.

מה ניתן לעשות? בדיקות? טיפולים?

אני יודע שאני אמור לדבר עם הפסיכיאטר ואעשה זאת אבל אשמח לשמוע חוו"ד כללית מפורטת ככל הניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CYMBALTA לד"ר חירותי

הוספת תגובה

• CYMBALTA לד"ר חירותי - תגובה

19/11/2010

יכול להיות שהסימבלתה עשתה את שלה. יכול להיות גם שהתופעות שאתה מתאר קשורות בבעיה הראשונית בעטייה אתה מטופל.

על כן אני מסכים עם הסיפא שלך, שכאן תוכל לקבל הכוונה ראשונית בלבד ולא הצעות להחלפת תרופה שאתה מאוזן איתה.

במקביל יש דברים רבים שניתן לעשות בתחום המיני, כגון, שיפור יכולת ההנאה שלך וטיפול במרכיבים רגשייים ופסיכו-סקסואליים, שאיני יודע עד כמה עסקת בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

אלי ארד
    29/11/2010

הייתי מציע לך לשקול להשתמש באומגה 3 מצמח המרווה המרושתת.
    חומצת השומן זו החיונית לגוף, הינה טבעית ועשויה לשמש תחליף לתרופות כנגד בעיות של דיכאון.
    אשמח לתת פרטים נוספים

אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו