צריכה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    שני
    10/11/2010

היי,
    אני נמצאת במצב די בעייתי ואני חייבת דעה אובייקטיבית.
    לאחרונה,ביני לבין הבוס שלי נוצר מתח מיני שאני לא יכולה להסביר,הוא מבוגר ממני בעשרים ומשהו שנה,הוא בן 50 ואני בת 24.
    מאז ומתמיד חשבתי שהוא גבר מאוד מושך ואני חייבת לציין שהוא נראה ממש טוב לגילו- הכל עוד במקום, כמו שאומרים.
    בכל מקרה,אחרי כמה שנים שעבדתי אצלו עזבתי,אבל משום מה בחודש האחרון המצב קצת יצא מכלל שליטה..האסמסים,המבטים, הפלרטוטים..פתאום זה הפך מציאותי..לא תיארתי לעצמי שמצב כזה יכול להתממש. אגב הוא גרוש..והנה עכשיו,אני נמצאת במצב שאני יכולה "ללכת על זה" אבל כל האנשים סביבי אומרים לי בנחרצות לא לעשות את זה. החברות לא תומכות,הידידים חושבים שהחלקתי על השכל שאני בכלל חושבת על לעשות דברים עם גבר כ"כ מבוגר,אבל אני פשוט חושבת שאם נדכא את כל היצרים שלנו אז לאן נגיע?כלומר אני לא רוצה להגיע לגיל 60 ולהסתכל אחורה ולהתבאס שלא הלכתי לפי מה שאני מרגישה אלא לפי מה שהחברה החטיבה. אני ממש לא מהבנות האלו ששוכבות עם גברים רק בשביל הפאן אבל משהו אומר לי כן ללכת על זה. להתנסות,לחקור..מה רע בזה?האמת שכל מיני אנשים הפחידו אותי ואמרו לי שהאיבר הזכרי נהיה רפוי ולא אסתטי בגיל מבוגר,או שמעתי סיפורים שלא עומד בגיל הזה..וזה קצת הפחיד אותי..ברור לי שאני לא יכולה להיות איתו בקשר רציני אבל זה כל כך דוחה ומזעזע שאני ארצה את זה?אשמח לשמוע דעות בעניין,תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• מיטל-

בני
    11/11/2010

את צודקת שצריך ללכת אחריי הלב, וכבר ראינו ושמענו על יחסים טובים גם כשיש פער גדול בגיל,
    אבל לא זה העניין,
    השאלה למה דווקא את צריכה להיות שם, מה לא בסדר אצלך שאת מסתקרנת דווקא מקשר כזה, איפה כל הבחורים בגילך ? מה לא בסדר איתם שאת מחפשת מישהו יותר גדול ממך בהקצנת גיל שכזו ?
    מה את יתומה ח"ו ? חסר לך דמות אב ?
    אם התשובה היא כן, אז זה מובן אבל גם כאן את יכולה למצוא מישהו שגדול ממך בשנתיים/שלשה/,
    לדעתי האישית את צריכה לפתח את הבטחון העצמי שלך, ולהאמין שמגיע לך אהבה שוות ערך לתכונות ולגיל שלך,
    לכי תעבדי על זה קצת, ואם טעיתי,,, אז אני מתנצל, ואם את רק רוצה לנסות ולחוות ריגושים,,, נו טוב שיהיה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לסבך אם זה פשוט?

אני
    11/11/2010

זה הטבע האנושי והכי לא ברור לי מאיי פעם!
    יש מתח מיני? כן
    זה הדדי? כן
    זה קורה במציאות ולא בחלומות שלך ? כן
    אז מה הסרט ?! ברור שתלכי על זה , ואז מה אם הוא בן 50 ואת בת 24 מה זה קשור אחד לשני? אני ב גילך ותאמיני לי שיש איברי מין זכריים צעירים בהרבה מ- 50 שיכולים להיראות על הפנים זה לא פונקציה...

אם יש שם תשוקה ויש ערך מוסף שיכול להביא לך חוויית אקסטרים בכל מה שקשור לסקס אז אני אומרת - אל תהססי. פשוט לא שואלים אף אחד ועושים מה שרוצים (KARPA DIEM) רק לוקחים בחשבון שכמו שזה עלול להיות מטוררף בצורה חיובי את עלולה גם לא להינות מזה בסוף ז"א כל עוד את קלילה לא משנה מה קורה ... רק תעשי את זה מוגן :)
    ו.. תהני !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו