אי זרימת דם לנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי זרימת דם לנרתיק
    יאירה
    23/04/2007

שלום,
    אני בתחילת גיל המעבר, לא סובלת מתופעות לואי ולא לוקחת הורמונים. קראתי בפורום ובעוד המון מקומות על בעיית יובש בנרתיק של נשים בגיל המעבר, אבל אני לא מוצאת כלום על בעייה אחרת שיש לי. בזמן גרוי מיני, למרות שיש לי חשק אין לי זרימת דם מוגברת לאבר המין. אבר המין לא מתרחב וזה גורם לכאבים בחדירה. חומרי סיכה לא עוזרים. מה ניתן לעשות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי זרימת דם לנרתיק

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

בגיל המעבר יש תחושה של יובש בנרתיק ולעיתים קושי בגירוי.
    אינני יודעת אם יש לך תופעות כמו גלי חום, עצבנות יתר ואי שקט.
    בד"כ הורמונים מקומיים או סיסטמיים (כדורים, מדבקות וכד') עוזרים מאד ומשפרים את התפקוד המיני והכללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שאלתי על יובש

יאירה
    26/04/2007

ד"ר כהנא תודה, אבל כמו שכתבתי הבעייה אינה יובש. הבעייה היא שכלי הדם באזור אינם מתרחבים, כנראה. אין לי תחושה של זרימת דם ופעימת דופק באזור אבר המין כמו שהיתה לי עד לפני כמה שנים, וזה מפריע מאוד להנאה ממין. אין לי כמעט תופעות של גיל המעבר. וסת סדיר טיפ טיפה גלי חום שלא מפריעים. אודה על התיחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר כהנא אודה על התיחסותך

יאירה
    01/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרימת דם

ד''ר חגית כהנא
    02/05/2007

האם את בריאה?
    אם כן יתכן שאת זקוקה לגירוי ממושך יותר .
    בש"כ כלי הדם אינם מושפעים בצורה שאת מתארת עקב גיל אלא בגיל מבוגר ובליווי מחלות כמו יתר לחץ דם וסכרת.
    הקושי אולי בהגעה לגירוי שגורם לגודש בכלי הדם.
    הייתי מנסה משחה הורמונלית מקומית ובודקת האם יש שיפור.
    מתי היית לאחרונה בבדיקה גניקולוגית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו