טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קוראים לי הנרי ואני בן 21. כבר כמה חודשים אני נפגש עם בחורה מדהימה שהצליחה לגרום לי להתאהב בה. לא הייתי במעמד כזה שאני מאוהב בבת זוגתי,היו לי לא מעט קשרים בעבר . וכאשר התחלנו לקיים יחסי מין הופתעתי לרעה כאשר הבנתי שאני גומר ממש ממש מהר זאת תופעה שבחיים לא קראה לי וגורמת לי לתסכול רב ואכזבה לי ולבת זוגתי..
איך זה הגיוני שפתאום יש לי פ.ז.מ אם ליפני כן לא ראיתי את זה באופק אפילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על פי התאור שלך יתכן יתכן והשפיכה המהירה היא תוצאה של מתח, חרדה או התרגשות מאחר וכפי שאמרת זו הפעם הראשונה שאתה ממש מאוהב. השאלה כמה זמן אתם יוצאים? באיזו תדירות אתם מקיימים יחסי מין? האם אתה בטוח בקשר שלכם? לכל אחת מהתשובות הללו יכולה להיות השפעה על השפיכה המהירה. אתה צריך לנסות להרגע ולבדוק כמה זמן עובר בין מגע מיני אחד לשני, תנסה לבדוק אם אוננות בין מפגש אחד לשני מפחיתה את המתח ואת הפליטה המהירה, אם זה עדיין ממשיך כידאי לגשת לייעוץ והכוונה באחד מהמרכזים לטיפול מיני. ראה רשימה באגודת איטם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד