מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ניסיוןטלולה29/11/2007
שלום רב, אני בחורה בת 24, בתולה עם מעט ניסיון מיני.
התחלתי לצאת עם בחור שמאד מוצא חן בעיניי- ואני קצת חוששת שחוסר הניסיון יהיה בולט.
בחור שיצאתי איתו בעבר התלונן על כך שאני קרירה- ולכן אני חוששת גם כעת ש"אי הידיעה" של מה עושים תתפרש כקרירות.
שאלתי היא מה עליי לעשות ומה בנים אוהבים במשחק המקדים...
מקווה לתשובה במהרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
סיון93630/11/2007לגבי מה בנים אוהבים זה משתנה מבחור אחד לשני.
אם את בתולה חשוב מאוד שנושא הסקס יגיע ממך ולא ע"י לחץ שיהיה עלייך.
במשחק מקדים, את יכולה ללטף את איבר מינו של בן זוגך בתור התחלה, תתני לו להוביל בהתחלה ותשימי לב לכיוון שלו.
כדי לא להראות "קרירה" פשוט "תשתפי פעולה" עם מה שקורה בין שניכם. אם את מרגישה שיש מצדך רתיעה מסויימת ממנו, אז הכי טוב זה שתדברי איתו ותסבירי שיש לך ניסיון מאוד מועט בתחום ושפשוט יוביל אותך.
אם הוא באמת מעוניין בך, זה לא ירתיע אותו או יפריע לו.
להפך בנים לא פעם מוחמאים מזה.
אם יש לך שאלות יותר פרטניות לגביי דברים ספציפיים, את מוזמנת להגיב להודעה שלי ואני אשמח לענות לך בכל מה שאני יכולה ויודעת...
המון בהצלחה...
סופ"ש מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
אורן01/12/2007היי סיון. אולי תוכלי לעזור לי...נראה לי את בחורה עם הרבה נסיון ככה התרשמתי לפחות ממה שכתבת כאן....אני עם אותה בעיה..בן 21 כמעט ללא נסיון מיני.........יוצא לי לצאת עם בחורות עם נסיון מיני רב...ואני די מפחד להגיע איתן למיטה....כי החוסר נסיון מיני שלי יהיה בולט...אני רוצה להסביר שיש לי מעט ניסיון אך די מפחד מזה שאולי לא ירצו אותי...מה עלי לעשות? איך להתגבר על העניין הזה של חוסר נסיון....לצערי לא מצאתי עוד בחורה שיכולה להבין אותי.....בעיה....מקווה שתוכלי לעזר לי......
תודה מראש....(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן
סיון93601/12/2007דבר ראשון אתה רק בן 21 וזה לגיטימי שעדיין אין לך ניסיון מיני רב.
אין לך מה להילחץ מזה. מישהי שבאמת תיהיה מעוניינת בקשר איתך תקבל את זה. ואפילו תתפלא יש בחורות שאוהבות את זה זהגבר שלהן עם פחות ניסיון מהן... ככה הן יכולות ללמד אותך מה הן אוהבות.
בנוסף חשוב שתדע כי כל בחורה אוהבת במיטה דברים אחרים, ולכן עיקר החכמה הוא להיות קשוב לגוף הבחורה שאיתה אתה נמצא. ותוך כדי שאתם באקט מיני, לשאול אותה מה יותר ומה פחות.
שים לב להבעות הפנים שלה. אתה יכול לדעת הרבה מהבעת פנים של בחורה במיטה אם היא נהנת או לא.
אתה עם הזמן תגלה מה אתה אוהב במין ומה פחות, וכשתגבש את האהבות שלך לסוג המין שממנו אתה נהנה יותר תוכל להיות יותר בטוח. (הכוונה היא שיש כאלה שהם יותר שמרנים בכל הקשור למין, יש כאלה שהם יותר קינקיים, ולכל אחד יש את הפטיש או הסטיה שלו...)
אם יש לך שאלות על משהו יותר ספציפי, אני אשמל לענות...
שבוע מצויין !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
אורן01/12/2007תודה לך על התשובה. תגידי את תמיד כאן באתר כדי להתייעץ איתך? (: כי את ממש עוזרת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאה...
סיון93602/12/2007אני ממש משתדלת להיכנס החל מלפני שבועיים לפורומים האלו... תמיד אם אתה חוזר לתגובה שלי אני מקבלת מייל ואני נכנסת לפה...
שמחה לעזור...
ושיהיה שבוע מצויין!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון - לא הייתי עונה טוב יותר
ד''ר חגית כהנא02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
אורן02/12/2007אחלה.....אז אימצתי אותך כמייעצת אישית ....(: אם את לא נגד כמובן .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן...
סיון93602/12/2007המון תודה על המחמאה...
תמיד שמחה לעזור...
שיהיה שבוע מצויין!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
אורן05/12/2007היי סיון...
רציתי לשאול אותך.......איך אפשר לרמוז לבחורה בעדינות על חוסר נסיון מיני כך שהיא לא תתרחק או תפסיק את הקשר...? ותודה......היועצת ! חחחחחחחח (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן
סיון93606/12/2007אתה לא חייב לרמוז. אתה יכול כשאתם במצב אינטימי ( ושים לב שרשמתי אינטימי ולא מחייב במיטה), שהיית שמח אם היא תוכל להדריך אותך ולכוון אותך למה שהיא אוהבת ואיך שהיא אוהבת לעשות דברים.
ככה אתה יוצא בפניה כמאוד מתחשב ומאד איכפתי, ומבחינתך - אפילו לא נתת לה רמז...
אם היא מספיק בטוחה בעצמה וידעת מה היא אוהבת היא אכן תדריך אותך מה ואיך... והכי חשוב, תזרום איתה....
בהצלחה וחג שמח!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
אורן06/12/2007כרגיל תותחית!!!!!! המון תודה....וחג שמח.....(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
סיון93606/12/2007אם את מעוניינת לפנות לייעוץ את יכולה לפנות לסקסולוג/ית.
ישנו ספר שנקרא "סקס עכשיו" בהוצאת בבל, אם את מעדיפה לפני פניה לגורם חיצוני את יכולה להעזר בספר זה, הוא מכיל הסברים.
חג שמח!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)