מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשהבבקשה עזרה23/04/2007
היי.....בקצרה.
אני בחור בן 27 ,אני עם חברתי כבר יותר מ-5 שנים.
יש לי שפיכה אחרי 30 שניות!
חברתי תמיד מעודדת ואוהבת אותי הרבה מאד.אנחנו מאד פתוחים בנושא.
אבל זה כבר מציק לי ומשגע אותי.
כבר יש לי בעיה נפשית מזה!!!!!!!!!!!!!!
מה לעשות?
למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש את אותה הבעיה
אלמוני07/05/2007אני ניסתי לטפל בזה בתרגול על פי הספרים אבל זה לא עוזר.
האם יכול להיות שזה גם משהו פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את התשובה בהמשך הפורום, תודה
אלמוני07/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית מאומצת
ד''ר חגית כהנא08/05/2007קיום יחסי מין 3 פעמים בלילה אם הוא מהנה ופותר את הבעיה - נהדר.
אבל מנגנון הפעולה של השיטה הוא כמו לשים תחבושת כדי לא לראת את הפצע :
אתה מקיים יחסי מין חוזרים כל פעם יכולת ההתאוששות שלך מתארכת ויש גם עייפות החומר.
בהמשך עם פעילות גופנית כזו אתה פשוט עייף ואז היכולת לגמור מואטת.
קרא את הספר פז"ם בשלב ראשון.
קיים יחסי מין רק כשבאמת בא לך.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פטנט
אשף24/04/2007אבל אני לא רוצה לקלקל לסקסולוגים את הפרנסה. שלח אימייל ואדריך אותך. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתף אותנו ק!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007זה שאנחנו בעלי מקצוע, זה לא אומר שאנחנו יודעים הכל (לפחות אני...) ושלא נשמח ללמוד כל דבר!
שתף אותנו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עידן
אשף26/04/2007אז ככה. יש לעשות סקס 3 פעמים בלילה , 3 פעמים בשבוע למשך שבועיים עד שלוש. אם יש צורך לוקחים כדור כחול במינון 50 מ"ג. אצלי זה חולל פלאים. בכל מקרה עידן, אתה ביקשת שאספר על כך. שיהיה לך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואז, מה קורה אז?!
עידן מיליצ'ר26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד" עידן
אשף26/04/2007אחרי שבועיים, אצלי לפחות, נוצר מצב שמשך הזמן עד לשפיכה הראשונה התארך פלאים ומאחר וזה הקל על החרדה שלפני ,הביטחון העצמי חזר והתחלתי להנות באמת. אז תדירות יחסי המין שלי עלתה וזה הוסיף עוד יותר לפיתרון הבעיה. אני לא החלוץ בענין הזה.זה פיתרון שקיבלתי ממישהו. ואצלי זה עבד. כמובן שיש לשפיכה מוקדמת סיבות אחרות שדורשות טיפול של מומחה ובשביל זה אתה כאן. והבמה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה קורה אם אתה לא ממשיך בתירגול?!
עידן מיליצ'ר27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
ד''ר חגית כהנא26/04/20071.אין ספק שאתה זקוק לטיפול הטיפולים בד"כ קצרי מועד ויעילים חבל למשוך זמן.
2. קראתי את תשובתו של ד"ר עידן (לא מיליצר) וצחקתי קלות.... אחרי 3 פעמים בלילה כל אחד מתעייף וגומר לאט יותר או שפשוט לא בא לו יותר....
אין לי ספק שגם אתה בפעם השניה גומר לאט יותר אך התסכול מהגמירה המהירה רב.
לך לטיפול עם בת זוגך וחייך ישתפרו.
אתם יכולים לקרוא את הספר פז"ם לפני כן כדי להבין במה מדובר.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית
אשף26/04/2007אחרי שבועיים הפז"ם עד השפיכה התארך מאד. זה לא אומר שאנחנו ממשיכים לעשות סקס 3 פעמים בלילה וגם לא 3 פעמים בשבוע. אבל הענינים השתפרו פלאים. ולא אני לא ד"ר עידן. גם לא מתיימר להיות כזה.
את זה אני משאיר לך. עידן ביקש שאשתף אתכם בענין. וזה בסדר שאת צוחקת.באמת. האמת שטיפול של מומחה/ית בנושא עדיף רק פשוט כשרציתי לטפל בעניין הייתי תפרן ונאלצתי לפנות לתרופות סבתא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן גם אתה צחקת מהפטנט? (-:
אשף26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)