טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני גבר כבן 30 נשוי שרוצה כל יום לקיים יחסי מין אך אישתי לא מסוגלת לעמוד בזה מה אני עושה? זה מתסכל אותי מאוד? ואני לא רוצה לפגוע בזוגיות שלנו? מוכר לכם הנושא? שתפו אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד שפנית בנושא, יהיו גברים שיפרשו את חוסר הרצון של בת זוגן לקיים כל יום יחסי מין כסוג של בגידה או חוסר אהבה. אתה ואשתך שונים ועל כן באופן טבעי הצרכים שלכם מן הסתם שונים גם כן. בד"כ בתחילתו של קשר הרצון לקיים יחסי מין כשעדיין מתלהבים ומאוהבים הוא רב, עם הזמן כשהזוגיות הופכת ליותר ממוסדת ויש אמון ובטחון בקשר, יש ילדים ברקע ועבודה מעייפת ולכן תדירות יחסי המין הולכת ומצטמצמת. קשה לעמוד בקצב כזה של קיום יחסי מין כל יום, יש מקום לבדוק מהיכן הצורך הזה נובע , מומלץ לפנות לבדיקה באחת מהמרפאות לטיפול מיני - ראה איטם בגוגל. במידה והצורך מאד חזק יש אופציה נוספת לאונן ובדרך זו להפחית את הלחץ על בת זוגך כך שתקיימו יחסי מין מס' פעמים בשבוע כך שזה יתאים לשניכם. יחסי מין יש לעשות מתוך אהבה ורצון הדדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד