אנא עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרו לי
    בועז
    12/11/2010

היי אני גבר כבן 30 נשוי שרוצה כל יום לקיים יחסי מין אך אישתי לא מסוגלת לעמוד בזה
    מה אני עושה? זה מתסכל אותי מאוד? ואני לא רוצה לפגוע בזוגיות שלנו? מוכר לכם הנושא? שתפו אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרו לי

הוספת תגובה

• אנא עזרו לי - תגובה

נטע ידיד
    13/11/2010

כל הכבוד שפנית בנושא, יהיו גברים שיפרשו את חוסר הרצון של בת זוגן לקיים כל יום יחסי מין כסוג של בגידה או חוסר אהבה. אתה ואשתך שונים ועל כן באופן טבעי הצרכים שלכם מן הסתם שונים גם כן. בד"כ בתחילתו של קשר הרצון לקיים יחסי מין כשעדיין מתלהבים ומאוהבים הוא רב, עם הזמן כשהזוגיות הופכת ליותר ממוסדת ויש אמון ובטחון בקשר, יש ילדים ברקע ועבודה מעייפת ולכן תדירות יחסי המין הולכת ומצטמצמת. קשה לעמוד בקצב כזה של קיום יחסי מין כל יום, יש מקום לבדוק מהיכן הצורך הזה נובע , מומלץ לפנות לבדיקה באחת מהמרפאות לטיפול מיני - ראה איטם בגוגל. במידה והצורך מאד חזק יש אופציה נוספת לאונן ובדרך זו להפחית את הלחץ על בת זוגך כך שתקיימו יחסי מין מס' פעמים בשבוע כך שזה יתאים לשניכם. יחסי מין יש לעשות מתוך אהבה ורצון הדדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו