מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי קיום יחסי מיןשרון30/11/2007
שלום רב, אני ובת זוגתי (לא נשואים) יחד כבר 3.5 שנים וגרים יחד כחצי שנה. בתחילת הקשר יחסי המין היו בתדירות גבוה ומהנים מעבר לכל ציפיה! לקראת השנה וחצי פתאום החלה לרדת התדירות ברמה משמעותית עד שכרגע אנחנו במצב שלא קיימנו יחסים כבר כמעת 8-9 חודשים! לי נראה כאילו רק לי זה מפריע אך כשאנחנו מדברים על הבעיה היא טוענת שגם לה זה מפריע אך אני לא רואה מצידה שום התנהגות שמראה כך. (היא טוענת שגם אני לא יוזם ולא מראה סימנים אך אני חושב ובטוח שזה לא נכון). ניסינו על לקבוע ימים קבועים, התלהבנו מהרעיון ואפילו פעם אחת לא מימשנו אותו. אני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה. מהצד שלי המשיכה אליה היא עצומה!
בבקשה תעזרו לי כי אני מיואש.....
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי, אי קיום יחסי מיןכ"כ הרבה זמן
ד``ר עידן מיליצ`ר30/11/2007יש בו בכדי להעיד על קושי בקשר הזוגי ו/או קושי מסויים של הבחורה. נסה להתחיל איתה (בלי התחשבנות) מספר פעמים בין 1-2 בשבוע ותחזור אלינו עם התוצאות...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל אותה מה הקטע שהיא מיתנזרת כל כך
משה30/11/2007הרבה זמן מסקס לדעתי הכי טוב לישאול אותה ישר ולעניין ,נסה גם מה שהמומחה אמר אבל ממליץ לך פשוט לנסות לישאול אותה מה הבעיה בדיוק שהיא לא רוצה הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא
שרון01/12/2007שאני לא יוזם ושאני לא מנסה לגעת בה (מה שלא נכון מבחינתי...) אני אנסה את עצת המומחה ואחזור עם תשובות.
תודה על התגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה לחזר...
סיון93601/12/2007אולי תנסה לחזר אחריה כמו התחלה חדשה, גם באופן רומנטי וקיטצ'י... פרחים ארוחות ערב ודברים כאלה... תנסה ליצור אווירה רומנטית בבית, שהיא תחזור ותחכה לה, תשבו לאכול משהו... תארגן לה ערב רומנטי, נרות בבית, ערב כזה שלאחר ארוחה רומנטית תיקח אותה למיטה ותעסה אותה, ממש מסא'ז עם שמנים... זה לא פעם מגרה... אל תשכח שבזמן מסא'ז היא תיהיה ערומה, ומכאן תוכל ממש להתחיל משחק מקדים, ומשם לצאת להמשך... מקווה שזה יעזור..
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקטע שהוא יתאמץ כל כך בישביל זה
מישהו01/12/2007אייל ניראה לי שהיא רוצה שתקיע יותר מימה שאתה צריך אם אתה יוזם שגם היא תיזום למה שאתה תשקיע כל כך הרבה בעוד לא עושה כלום?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון*בעוד שהיא לא עושה כלום
מישהו01/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שווה את ההשקעה!!!
סיון93601/12/2007למה לא ???? אם אוהבים באמת מישהו... זה שווה את ההשקעה!!! ושווה לתת לזה כל צאנס שהוא...
כי לפעמים שצד אחד משקיע פתאום, זה מעורר דברים אצל הצד השני.
אל תתיחס לאלה שישר זורקים הכל לפח! חסר לך חיי המין בזוגיות שאתה מתאר כטובה, תשקיע את מה שיש לך בזה... יש סיכוי טוב שזה יחזיר אליך את המערכת המינית שהייתה לך.
וגם אם במקרה הכי גרוע לא ישתפר המצב, אתה מצידך תדע שעשית את המקסימום שאתה יכול!!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ליזרוק שום דבר לפח
מישהו01/12/2007אני רק אומר שאם היא מצפה שהוא יעשה את כל העבודה בעוד שהיא לא עושה כלום עדיף כבר לדבר על זה בימקום להשקיע ולשהקיע עד שהיא תועיל בטובה לזוז קצת לדעתי אף אחד לא צריך להיתאמץ יותר מידי בישביל בת הזוג בסקס לפחות לא בעוד שהיא לא עושה כלום בישביל לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכים עם שניכם
שרון02/12/2007אני אנסה את ההצעה שלך סיוון אבל כמו שמישהו אומר אני באמת עושה הכל (לגעתי כמובן...) היחיד שיוזם. אני אנסה את מה שאת אומרת למרות שלא פעם זה פשוט לא זרם לכיוון המיטה, ז"א אחרי הארוחה עם הנרות...
אנחנו נכנסים לתקופה ה"יבשה" בחודש אז עוד שבוע אחזור עם תשובות.
תודה בנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)