מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    דרור29
    16/11/2010

האם יש הסבר לכך, שגברים רבים נמשכים למין אנאלי עם בנות זוגם? דרור29

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• מין אנאלי - תגובה

19/11/2010

למה זה חשוב?

זה כמו הסיבה לכך שגברים רבים נמשכים אל נמוכות ואחרים אל גבוהות. נשים רבות נמשכות אל אדמוניים ואחרות אל שחרחרים. השוני נורמאלי ולא לכל דבר צריך למצוא הסבר.

מדוע אתה שואל? האם זה מטריד או מציק לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרנות אינטלקטואלית ורצון להבנה

דרור29
    20/11/2010

היות שמצאתי את עצמי נמשך לכך, ובתוך כך שמעתי וקראתי שרבים מבין הגברים חשים כמוני, תהיתי אם העניין נחקר יותר לעומק, ואם יש רעיונות להסבר התופעה. מבחינת המשיכה שלי - איני מוטרד מכך כלל וכלל. אין לי כל בעיה עם הרגשתי האישית. לא כל נושא המעורר את סקרנותי נובע מבעיה או ממצוקה. הסברך, המבוסס על טעם אישי גרידא, הוא בהחלט אפשרי, אך נראה לי צר ובלתי מספק. חוקרים ידועי שם כדזמונד מוריס או אריק ברן ניסו לתת הסברים תיאורטיים נועזים למגוון שלם של ההתנהגויות האנושיות, ופתחו בכך פתח לחשיבה מקורית, הרפתקנית ורבת עניין על הדחפים והמניעים הלא מודעים שלנו. האם יש בסקרנות ובחקרנות פגם כלשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרנות אינטלקטואלית ורצון להבנה

20/11/2010

אתה צודק לגמרי. הסקרנות שלך במקומה ואני מקווה שאתה מוצא דרכים מהנות ומענגות על מנת לספק אותה.

יש הסברים תיאורטיים רבים, אך מעצם הגדרתם מדובר בתיאוריות. אם זה לא גורם לך מצוקה כלשהי (ויש גברים שמשיכה זו מציקה להם), נותר לי רק לקוות שתמשיך להנות ממין אנאלי ולחקור אותו לעומק, תרתי משמע :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו