מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אנאלידרור2916/11/2010
האם יש הסבר לכך, שגברים רבים נמשכים למין אנאלי עם בנות זוגם? דרור29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי - תגובה
19/11/2010למה זה חשוב?
זה כמו הסיבה לכך שגברים רבים נמשכים אל נמוכות ואחרים אל גבוהות. נשים רבות נמשכות אל אדמוניים ואחרות אל שחרחרים. השוני נורמאלי ולא לכל דבר צריך למצוא הסבר.
מדוע אתה שואל? האם זה מטריד או מציק לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנות אינטלקטואלית ורצון להבנה
דרור2920/11/2010היות שמצאתי את עצמי נמשך לכך, ובתוך כך שמעתי וקראתי שרבים מבין הגברים חשים כמוני, תהיתי אם העניין נחקר יותר לעומק, ואם יש רעיונות להסבר התופעה. מבחינת המשיכה שלי - איני מוטרד מכך כלל וכלל. אין לי כל בעיה עם הרגשתי האישית. לא כל נושא המעורר את סקרנותי נובע מבעיה או ממצוקה. הסברך, המבוסס על טעם אישי גרידא, הוא בהחלט אפשרי, אך נראה לי צר ובלתי מספק. חוקרים ידועי שם כדזמונד מוריס או אריק ברן ניסו לתת הסברים תיאורטיים נועזים למגוון שלם של ההתנהגויות האנושיות, ופתחו בכך פתח לחשיבה מקורית, הרפתקנית ורבת עניין על הדחפים והמניעים הלא מודעים שלנו. האם יש בסקרנות ובחקרנות פגם כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנות אינטלקטואלית ורצון להבנה
20/11/2010אתה צודק לגמרי. הסקרנות שלך במקומה ואני מקווה שאתה מוצא דרכים מהנות ומענגות על מנת לספק אותה.
יש הסברים תיאורטיים רבים, אך מעצם הגדרתם מדובר בתיאוריות. אם זה לא גורם לך מצוקה כלשהי (ויש גברים שמשיכה זו מציקה להם), נותר לי רק לקוות שתמשיך להנות ממין אנאלי ולחקור אותו לעומק, תרתי משמע :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)