מדוע לא ענית לשאלתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא ענית לשאלתי?
    שיר
    01/12/2007

אני וחברי זוג כמעט שנה. אנחנו אוהבים והאינטימיות טובה.
    הבעיה היא במיניות כאשר אני חשה בהבדלים זמן רב. אני מעוניינת במגע ובחיבה ובקירבה מינית והוא הרבה פחות...למרות שהוא טוען שהמגע נעים לו ואף פעם לא דוחה אותי מעליו. אלא רק מתנצל שלא בא לו או ושהוא עייף.
    במיטה הוא אינו גמיש פיזית ושזה משפיע על ההרפתקנות המינית (מסתפק בתנוחה או שתיים בלבד)....יש לו שפיכה מהירה ואין מה לדבר על משחק מוקדם. הוא מתבאס שאנחנו לא גומרים ביחד מכיוון שאני לא גומרת בחדירה(וגם כאן כשהוא נוגע בי...אני מרגישה שזה פרוייקט בשבילו).
    ויש לנו לא מעט הפסקות באמצע האקט של "נפילת מתח".
    האם יש משהו שאוכל לעשות?
    מקווה לתשובה במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע לא ענית לשאלתי?

הוספת תגובה

• לשיר

סיון936
    01/12/2007

את יכולה לנסות לייצר מצב שאת יוזמת יותר סיטואציות של מין, תשקיעי בו, הוא ירגיש את הצורך להשקיע בחזרה.
    לגביי זה שהוא גומר מהר, שיגמור פעם ראשונה, ואז שהשניה תיהיה בכדי להביא אותך לכדי סיפוק.
    פרט לכך שאת צריכה להיות מוחמאת מכך שעדיין את "עושה לו את זה" שהוא גומר כל כך מהר.
    גם אם נראה לך שזה פרוייקט עבורו לענג אותך, תני לו לעשות זאת, ואין לך מה להרגיש עם זה לא בנוח.
    את יכולה גם לנסות להכניס לזה משחקים, לייצר עבורו עניין.
    אגב, כמה זמן נמשך חוסר החשק הזה???
    לפעמים יש מצבים "זמניים" של תקופה של כמה חודשים בודדים שמשהו מאד מטריד את בן / בת הזוג שלנו שגורם להם לחוסר חשק מיני, ואם זה באמת משהו כזה, זה יעבור מעצמו....

אני אשמח לדעת שהכל יסתדר

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן זה נמשך?

שיר
    01/12/2007

בעצם מאז שאני מכירה אותו. עכשיו זה מתחיל להשפיע עליי...כמה סירובים/חוסק רצון להשתדל אפשר לספוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

סיון936
    01/12/2007

אם זה ככה מאז שאתם מכירים, אז את צריכה לנסות ולהבין ממנו אם הוא היה ככה גם בקשרים קודמים או לא. לנסות להבין אם ככה הוא או שככה הוא ספציפית איתך.

אם הקשר שלכם באמת חזק, וברור לך שאיתו את רוצה להעביר את חייך, תשקיעו בנושא בשיחות אצל סקסולוג/ית שיוכלו לעזור מקצועית - ואולי שם תוכלו להבין את מקור הבעיה ולפתור אותה אחת ולתמיד...

בהצלחה
    ושבוע מצויין!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי את דעתי

01/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שיר
    01/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו