מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכה בין בני הזוגדניאל23/04/2007
שלום רב,
אני בן 29 וחברתי בת 26, אנחנו ביחד כבר 3.5 שנים מתוכם כמעט שנתיים במגורים משותפים.
שנינו נאים, מוצלחים ומחוזרים מאוד על ידי הסביבה.
הקשר שלנו טוב אך לעתים קשה לי לראות זאת בגלל שאני נוטה להסתכל על חצי הכוס הריקה במקום מה שיש לי - הבעיה העיקרית היא היעדר המשיכה המינית שלי כלפי בת זוגתי אשר אוהבת אותי מאוד ודוחפת לכיוון סקס הרבה יותר ממני.
אני מצידי, פחות דוחף לסקס ומקבל את ההנאה שלי דרך אוננות ולרוב דרך פנטזיות על אחרות במהלך האקט המיני (אנו מקיימים יחסי מין בערך 3 פעמים בשבוע, אני תמיד גומר בעזרת פנטזיה על מישהי אחרת). מחוץ לבית אני מאוד חרמן ונוטה להסתכל המון מסביב.
החברות בינינו מעולה, אנו חייים ונהנים המון ביחד ולאחרונה אף החלטנו להתחתן (יותר מהצד שלה). אני פוחד מאוד לאבד אותה ואף אחרי פרידה קצרה חזרתי אליה(אני מסוג האנשים מעריך משהו רק אחרי שכבר אין לי אותו).
הנושא המיני מאוד חשוב לי מכיוון שאני לא רוצה לבגוד ולא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שאני לא נמשך לחברתי. מסיבה זו אני דוחה את מועד החתונה על מנת לברר האם הבעיה רצינית או שמא היא רק אצלי בראש. אני חייב לציין שאנו מאוד פתוחים וחברתי מודעת לבעיה ולחששות שלי.
אודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה
ד''ר חגית כהנא26/04/2007אתה נמצא בצומת דרכים ועליך להחליט.
עליך לשאול את עצמך שאלות ולנסות לענות עליהן ביושר.
כאשר אין משיכה חיי הנישואין לא יצלחו.
מצד שני אתה מעיד על עצמך שאתה מעריך דברים רק אחרי שאינם.
האם כשנפרדתם פינטזת על חברתך?
האם אישה מושגת נעלמת מהפנטזיות שלך?
האם אינך חרד ממחויבות?.....ותירוץ המשיכה שולי?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
דניאל29/04/2007תודה רבה על התגובה, אכן צומת של דרכים. יש לי מספר שאלות אשר אני מקווה שתוכלי ליהנות:
-האם המשיכה המינית או יותר נכון הרצון למין עם בת הזוג צריך להתקיים באופן קבוע ורציף לאורך התקופה?
-בעבר לא הבנתי למה אנשים בוגדים אך לצערי אני מתחיל להבין, החיזורים בחוץ, הפשטות והגיוון. אינני יודע האם זה נורמלי או שמא הגישה שלי בעייתית ואני מקשה על עצמי?
-האם פנטזיה על מישהי אחרת (זו יכולה להיות כל אחת) במהלך האקט זה משהו בריא? מה אני יכול לעשות כנגד זה?
אני אשמח לשמוע את תגובתך ואף אהיה מעונין לדון בכך לעומק מחוץ לפורום.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)