מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם החבר שליתמר21/11/2010
היי,
אני והחבר שלי בני 24 ואנחנו ביחד כמה חודשים.
הזיקפה שלו לרוב לא ממש חזקה, וגם אם יש לו בהתחלה אז לרוב היא יורדת במהלך הפורפליי.
על מנת שנוכל לקיים יחסי מין הוא חייב לקבל גרוי חזק ביד/אוראלי במשך כמה דקות ואז הוא מגיע לזיקפה מלאה. אבל גם אז במהלך הסקס הזיקפה מדיי פעם יורדת וצריך לגרות אותו מחדש- לפעמים זה עוזר ולפעמים הזיקפה לא חוזרת יותר והוא לא גומר.
לשנינו יש הרבה ניסיון מיני, אנחנו נמשכים אחד לשני ונהנים מאוד מסקס למרות הבעיה הזאת, אבל עדיין זה נראה לי מוזר ולא נורמלי...
השאלה שלי היא:
1. אף פעם לא דיברנו על הבעיה הזאת בכלל כי אני מפחדת להוריד את הביטחון העצמי שלו במיטה. איך אפשר לדבר על זה, למשל לשאול אותו אם הוא בדק את זה או ניסה לטפל בצורה שלא תיפגע ביחסים?
2. ממה יכולה להיגרם בעיה כזאת בגיל צעיר? הוא בחור ממש בריא ולא נראה לי שיש לו בעיה של חוסר ביטחון מיני או לחץ...
3. האם הפתרון היחיד לבעיה כזו הוא כדורים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם החבר שלי - תגובה
נטע ידיד22/11/2010יש לבדוק מה מקור הבעיה. ניתן לבדוק זאת ולתת הערכה מקצועית רק במסגרת טיפול מיני,
קשה לענות על שאלה כזו בדרך זו. בכל מקרה כדורים זה סוג אחד של פתרון, במקרים רבים טיפול מיני עוזר ואין צורך כלל בכדורים.
תצטרכי לפתוח את הנושא בשלב כלשהו איתו בעדינות מרובה. תנסו לחפש תנוחה שיותר מתאימה לסיטואציה, מומלץ לנסות לקיים יחסים כשאת מעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
תמר22/11/2010תודה,
אני אשמח תוכלי לייעץ לי כיצד מומלץ להעלות את הנושא
האם עדיף לדבר על זה כשאנחנו במיטה למשל אחרי הסקס או בסיטואציה לא קשורה.
וכן אם יש לך רעיון איך לומר את הדברים כך שזה יהיה הכי פחות פוגע שאפשר...
אני ממש ממש מפחדת שמהרגע שאני אגיד מילה על הנושא זה פשוט יחריב לנו את כל היחסי מין ורק יחריף את הבעיה.
שהוא יותר לא ירגיש את אותו ביטחון לידי וכל הזמן יחשוב על זה שזה מפריע לי.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה הנוספת ששאלתי
תמר24/11/2010אשמח אם תוכלו לענות, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)