מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר ענק ביחסים- חייבת יעוץ דחוף!!!s e a s t a r23/04/2007
הי, אני בת 26 ובן זוגי בן 28.
אנחנו יחד כבר שנתיים , בשנה הראשונה הקשר לא היה מוגדר היתה חברות היתה זוגיות היה מין רק לא מחוייבות, דבר שגרם לבעיות רבות ולניתוק הקשר מיצידי . לאחר חודש ניתוק חזרנו להיות ביחד כזוג מחוייב לכל דבר ואפילו גרים ביחד.
הבעיה היא שמאז שחזרנו בשנה האחרונה איננו מקיימים יחסי מין כמעט בכלל.
זה התחיל בזה שגילו לחבר שלי קונדילומה והוא עבר טיפולים לא נעימים, אני לקחתי ציפרלקס דבר שהוריד בחשק המיני שלי למרות שמעולם לא התנגדתי לסקס למרות שבתוך תוכי לא ממש רציתי, במקביל לטיפול בקונדילומה חבר שלי החל גם הוא להשתמש בציפרלקס דבר שלטענתון סירס אותו וגרם לו לאבד את החשק בכלל , אפילו להפסיק לאונן (בעבר היה מאונן על בסיס יומי).
בעיה נוספת היא שאני מלאה וחבר שלי כל הזמן לוחץ עלי לרזות, למרות שהכיר אותי ככה.
בכל פעם שהתחלתי דיאטה ונשברתי היינו עוברים משברים ענקיים והוא טוען שהוא לא שולט בזה.
כרגע אני בדיאטה מתמידה ויורדת במשקל אך בעית המין החסר בחיינו לא מרפה.
בפועל שנינו לא עושים יותר מידי כדי שזה ישתה.
חשוב לציין שחוץ מזה יש לנו מערכת יחסים מדהימה וחברות חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להמליץ לך על מטפל שעזר לי
מלאני24/04/2007************הודעה נערכה*************
הפרסום בפורום אסור.
הודעות המפרסמות מטפל או תרופות ימחקו.
מערכת BeOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
s e a s t a r24/04/2007מעודד לשמוע שזאת בעיה שיש לה פיתרון.
כמה בערך הוא לוקח לפגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה ממישהו מהיועצים?!?!?
s e a s t a r25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אתם גרים?
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב
s e a s t a r26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם ייעוץ מקצועי? יחד או לחוד...
עידן מיליצ'ר26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר ביחסים
ד''ר חגית כהנא26/04/2007המין הוא הרבה פעמים ביטוי למתרחש בתוך מערכת היחסים. המנעות מיחסי מין נובעת מסיבות גלויות וסמויות. הקשר ביניכם מהתחלה לא היה מוגדר וכנראה לשניכם היו ספקות לגביו.
לפי מה שאת מתארת את לוקחת תרופות נגד דיכאון שמשפיעות על התפקוד.
יש לך עודף משקל.
שני הדברים אינם קורים סתם.
אני חושבת שגם את צריכה עזרה פרטנית והתבוננות לתוך עצמך. צרכייך ורצונותייך.
בהמשך או במקביל עליכם לשוחח על מערכת היחסים ביניכם ולאן ואם היא מובילה לאן שהוא...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
s e a s t a r26/04/2007הוא זה שלוקח תרופות נגד דיכאון אני כלום.
לו מפריעה בעית העודף משקל שלי לי זה לא הפריע עד היום במיוחד היה לי טוב הרגשתי מושכת ויפה.
מדברייך אני מקבלת תחושות לא כל כך אופטימיות.
חשוב לציין ששנינו מאוד רוצים להשאר ביחד.
לי לא היו ספות לגביו לרגע ועדיין אין לי, הוא זה שהתקשה להגדיר את הרצונות שלו, לפני שנה הדברים נפתרו בכך שהקשר שינה כיוון והלך לכיוון מוגדר והדדי משני הצדדים ושם החלה הירידה ביחסי המין שקודם לכן היו נפלאים.
אשמח לקבל חיזוקים קצת יותר אופטימיים ולשמוע שזו בעיה שניתנת לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)