טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחבר שלי נפרדנו, אני בת 18, שנינו היינו הראשונים אחד של השני. (גם בסקס) כשהתחלנו לקיים יחסי מין לקחתי גלולות, ועכשיו אני מתלבטת אם להפסיק. מחר אמורה להיות הגלולה האחרונה שלי לאחר הפרידה, ואני לא יודעת אם להמשיך אחר כך עוד חפיסה. מצד אחד אני רוצה להמשיך כי ככה המחזור שלי ממש מסודר, והוא קצר. (4 ימים!) ומצד שני אומרים שגלולות דופקות את המערכת, אז למה לקחת כשלא צריך?...(אני לא רואה את עצמי שוכבת עם מישהו בזמן האחרון....)
מה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שהיו לי תופעות לוואי כשהתחלתי עם הגלולות, (מחזור שלא הפסיק חודש שלם) וזה עוד יותר כואב להפסיק את הגלולות אחרי תופעות לוואי שהפסיקו! אם אני אפסיק עכשיו לקחת ואקח בעוד שנה שנתיים יהיו לי אותן תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באשר לשאלות הרפואיות כידאי שתתיעצי עם רופא נשים. מאחר ואת בגיל בו מערכות יחסים נרקמות כל הזמן אינך יכולה לדעת מה ילד יום ולכן כידאי לך לשקול היטב עם הרופא לפני שאת מחליטה להפסיק. בכל מקרה בכל מערכת יחסי מין חדשה בנוסף לגלולות מומלץ שתשתמשו לפחות בהתחלה גם בקונדום. מעבר לחשש מכניסה להריון ישנה סכנה נוספת והיא מחלות מין ואיידס שכידאי לקחת בחשבון.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד