מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיבה שגבר צריך לאונן?מיכל26/11/2010
אני נמצאת עם בן זוג קרוב ל 10 שנים בתחילת הקשר היו ביננו יחסי מין לוהטים ונעימיםכ-3-4 פעמים בשבוע עם השנים ולחצים בעבודה ירדו יחסי המין ובשנה האחרונה הגענו למצב שלא קיימנו יחסים בכלל בעקבות לחצים ודכאון שהוא עבר היתה לו בעיה בזיקפה והיו מצבים שבאמצע משגל פשוט ירדה הזיקפה והוא היה מאוד נבוך - לא דיברתי איתו על כך כי לא רציתי להביך אותו אני מאוד רציתי אך הוא היה מאוד לחוץ מהמצב ולא רציתי להציק....
יום אחד נכנסתי למקלחת כשהוא התקלח ופתאום ראיתי שהוא עושה ביד מאוד נפגעתי כי מצד אחד אני הייתי מאוד שמחה לענג אותו ולהביא אותו לפורקן ומצד שני הוא לא מוכן לקבל טיפול תרופתי מה אתה מציע לעשות?ולמה הוא צריך להגיע למצב שהוא עושה ביד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכאל
אסתי26/11/2010מיכאל שלום!
שמי אסתי אני בת 30 הייתה לי את אותה הבעיה עם בעלי,מה שלא ניסינו לא עזר היינו אצל פסיכולוגית כי זה פגע בי מאוד והרבה הבטחות אבל לא עזר כלום.
אני חושבת לא להיתייחס לזה וזהו אני חושבת שהם יגיעו למסכנה שהם לא צודקים.
אם כבר ענו לך תודעי לי בבקשה כי גם אני מיואשת מזה ופגועה ואם לא אכפת לך ניהיה בקשר לפחות בפורום תירשמי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשים
מתבונן מהצד26/11/2010נשים פגועות , תבינו שכאשר גבר וגם אישה ניכנסים למצב נפשי של מתח קבוע חזק ומתמשך מה שנפגע ראשון זה הצד המיני.הפרשת ההורמונים משתנה ולפעמים מאבדים בכלל את החשק המיני.החיים המודרניים מלחיצים מאד לעיתים.
לגבר עצמו ההתרחשות הזו טראומטית הרבה יותר .והוא מנסה להפעיל המנגנון המיני ב'כוח' קרי אוננות, גם לרוקן הבלוטות וגם להרגיש שעדיין יש לו מיניות מעטה.
הטיפול הטוב ביותר הוא לבטל את סיבת הלחץ והכל חוזר על מקומו תוך זמן לא רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתי שלום
מיכל27/11/2010אסתי שלום
האם בעלך עבר משבר כלשהו? או שהוא נמצא במצב דיכאוני? האם הוא מקבל תרופות?
בן זוגי עבר משבר ולקח גם תרופות הוא עשה גם בדיקת טוסטרון שאמרה כי הטוסטרון 18.7 ?אינני יןדעת אם זה תקין ויש בדיקת כושר מיני שנקראת NPT זה מכשיר שמחברים בלילה מסביב לאיבר מינו של הגבר וזה רושם כמה פעמים הייתה זיקפה הבדיקה שלו יצאה עם 0 זקפות ולכן הואע עומד לקבל את המכשיר ליומיים....
בכל אופן ויאגרה או סיאליס הוא לא מוכן לקחת והיא אפשר ככה כי אם אנו מנסים לקיים יחסים אני מרגישה באמצע את איבר מינו מתרופף ואז יוצא לי כל החשק כי אני מפחדת שאולי משהו אצלי לא בסדר וזה ממש לא פייר האם הסיפור הזה מוכר לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה שגבר צריך לאונן? - תגובה
נטע ידיד29/11/2010אוננות היא תופעה טבעית ונורמאלית. יתכן ועקב המצב שלכן היא מתפרשת כמשהו שלילי. אוננות קיימת לאורך כל החיים ברמה זו או אחרת, אצל כל אחד זה שונה. דרך האוננות בן זוגך מגלה שהוא נורמאלי. חשוב שתלכו לייעוץ מקצועי ותטפלו בבעיה היא ניתנת לפתרון.
חשוב שתתחילו לדבר על הדברים בפתיחות זו תחילתה של דרך נכונה לפתרון קשיים ובעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)