מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיני אצל החברהאלכס03/12/2007
שלום! אני וחברה שלי כבר שנה וחודשיים ביחד אני בן 23 והיא בת 21. בהתחלה הכל היה טוב ויפה והתחלנו לקיים יחסי מין כבר אחרי חודש וחצי בערך.באותה התקופה אני הייתי בצבא וגם היא (היא חזרה יומיות אני פעם בשבועיים חייל קרבי) אחרי שהתשחררנו חלה אצלה ירידה בחוסר חשק הוא בעצם לא קיים! זה כבר משהו כמו 9 חודשים כבר! אין תדירות קבועה למשל עכשיו אנחנו כבר 7 שבועות בלי חדירה וב7 שבועות האלו סך הכל 3 פעמים היא עשתה לי ביד וזהו... אני ניסיתי הכל שלחתי לה פרחים הייתי רומנטי בישלתי לה ארוחות רומנטיות ודברים כאלה ועדיין כלום (לדוגמא: אחרי ארוחה לאור נרות היא ישר הלכה לישון). כמובן שזה פוגע בקשר חבל על הזמן אנחנו אוהבים אחד את השני. אבל עדיין זה פוגע בצורה מטורפת. אני כל הזמן חרמן ועושה כמעט כל יום ביד וזה מתסכל. עכשיו היא הולכת לייעוץ מיני אבל כל הזמן אומרת שזה לא עוזר והסקסולוגית רק שואלת אותה שאלות (הייתה רק ב4-5 פגישות) בנוסף ההורים שלה נורא מהדור הישן ונגד סקס ומגיל צעיר הכניסו לה את זה לראש. כשגילו שהיא מקיימת יחסים בעבר אז אמא שלה בכתה בצורה מטורפת ואבא שלה אמר לה שהיא שרמוטה ואיים לזרוק אותה מהבית... עכשיו אני באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות קניתי לה ויברטור כלום פשוט אין לה חשק היא לא עושה ביד זה מגעיל אותה והיא גם לא מוכנה שאני ארד לה כי זה מגעיל אותה ואחרי זה לא תתנשק איתי... כמובן שחלה גם ירידה בקשר וזה גרם להרבה לחץ ועצבים ואצלי גם זה מתבטא בקנאה חריפה שבאה לידי ביטוי אחרי שאנחנו לא שוכבים הרבה. לדגומא שכבנו שבועיים שלוש אני לא עצבני ולא קנאי אחרי זה באים העצבים ואחרי זה הקנאה. חברים כשאני מדבר איתם עושים לי תעזוב אותה אבל אני לא רוצה לעשות את זה אבל אני גם רוצה לפתור את זה... מה לעשות? שעמתי על הרבה גרא משהו כזה שיגביר את החשק לאשה לנסות? ומצאתי באינטרנט גם משהו שנקרא ליידי ויריל האם כדי לנסות? באופן כללי מה לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
אלכס03/12/2007חברה שלי לא גומרת מחדירה ויש לה יובש בנרתיק גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו? זה חשוב לי.
אלכס04/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלכס....
סיון93604/12/2007קשה לי, ואני מפחדת להעיר לך על הבעיה שהעלת פה....
דבר ראשון לדעתי אתה חייב להיות בטוח בקשר שלכם....
אני לא רוצה להתנשא או להיות מגעילה בכל דרך שהיא... אבל אתם לחלוטין "ילדים", ואני רושמת את זה שוב במרכאות...
בגילך הייתי במערכת שכמעט התחתנתי ....
בדיעבעד... אני מברכת על זה שזה לא קרה אחרת הייתי גרושה + כיום....
זה לחלוטין בעייתי מה שאתה מעלה פה... במיוחד אם היא באה מבית כל כך שמרני... וזה עוד בעדינות... כי לפי מה שאתה מספר לחלוטין מדכאים אצלה כל יצר מיני שעוד יש בה!!!
אתם לחלוטין עוד צעירים... אני גם מבינה ממה שרשמת שהיא לא כל כך בדעה של ההורים שלה...
יש לך אופציה של לזרום איתה לפי הקצב שלה, או לתת לזמן לעשות את שלו....
אם זה זה, שום דבר כולל את ההורים שלה לא ימנע מכם לממש את הקשר שלכם. ואם לא אז שום דבר שתעשה כדי שזה יעבוד גם לא יעזור...
חוץ מזה ש 4 או 5 פגישות זה לחלוטין כלום... לוקח זמן עד שמישהו (ברמת איש מקצוע ) מתחבר ללקוח!!!
הייתי ממליצה לך לתת לזה עוד קצת זמן.
בנוסף לגביי נושא היובש בנרתיק, ישנן טבליות להחדרה לנרתיק (אני לא זורכת כרגע את שמם) שאני השתמשתי בהם בתקופה שהייתי הרבה יותר יבשה... אתה יכול לבדוק את זה אפילו בסופר פארם... (אלו קפסולות שמחדירים עם מוליך לנרתיק) וממש לא כואב או מפריע, רק נותן באיזור "רטיבות" שמאפשרת סמין ללא יובש, זה אגב משפיע ליומיים- שלושה....
בכל אופן בהצלחה!!!
מקווה יכולתי לעזור.....
אם יש לך עוד שאלות שאני כן יכולה לעזור בהן אז בשמחה!!!!
שוב בהצלחה!!!!!
והמשך שבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלכס
אורית פס04/12/2007בגדול,אופייני שיש פער בצרכים המיניים בשנות העשרים בין נשים לגברים,ואתה מעלה כאן בעיה נפוצה,אתה בשיא המיני שלך היא תהיה בשיאה בשנות ה-30 פלוס שלה.
טוב שהיא לקחה אחריות ופנתה לטיפול מיני ,עודד אותה לתת לכך זמן.
נסה לא להיות מובן מאליו עבורה,זה עשוי להגביר את התשוקה,אני מבינה שאתה משתדל בכל דרך
לטפח ולשמר את הקשר וזה נהדר אך אם תוריד במינון ההשתדלות תיוכח שהיא באופן טבעי תתרום את חלקה גם בטיפוח הקשר.
זכור שבד"כ "טוב ויפה" בהתחלה,ואח"כ חלה ירידה טבעית ברמת התשוקה,יחד עם זאת עפ" התיאור שלך באמת יש מקום לטיפול שיכול לשפר ומשך הטיפול משתנה עפ"י חומרת הבעיה ובשלותו של המטופל לעבוד על שינוי בתחום המיני,לעיתים זה פשוט ולעיתים מורכב יותר,מיניות נוגעת עמוק בנפש האדם.
לסיכום נסה מעט יותר ריחוק [לא ניכור],שחק את משחק האהבה,אתה יכול לקרוא על כך יותר בספר
"אינטיליגנציה ארוטית" של אסתר פרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
אלכס04/12/2007תודה אבל למה הכוונה להוריד את מינון ההשתדלות לתת לה ספייס ולא לעשות את הדברים הרומנטיים או הפוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתי הקודמת....
אורית פס05/12/2007קראתי שוב את השאלה שלך,לענין תכשירים להגברת החשק-לא מכירה את התכשירים עליהם שאלת,לדעתי אין מקום לכך לא עפ"י גילה של חברתך ולא עפ"י הידוע לנו שבעיות חשק אצל נשים הן יותר תלויות באינטראקציה הזוגית,ובהיבטים פסיכולוגיים למיניהם.
נשים יכולות להיות מאד תשוקתיות כאשר יש להן מוטיוציה למשוך גבר לקשר,כאשר הגבר הושג יכולה לרדת רמת התשוקה,זה טבעי-בטח עוד משהו אבולוציוני,עמ"נ לשמור על רמת תשוקה מציעה אסתר פרל בספרה שהזכרתי לשמור על מינון מאוזן וחכם בין הודאות בקשר הזוגי ,הביטחון הריגשי שהוא צורך מובן ומתבטא בקירבה ואינטימיות,לבין הצורך בכיבוש, במידה של ריחוק מידה של לא להיות מובן מאליו,זה ההיגיון של אין אש בלי חמצן,מעט ריחוק מצידך ועמידה על דעתך שאתה לא מתכוון לחיות בלי סקס תעזור למנוע משניכם לחיות כמו אח ואחות.
חברה שלך יכולה רק להרויח מטיפול מיני ואם היא לא מתחברת למטפלת אז שתחליף,ותמיד מתקיים תישאול בשלב ההכרות\אבחנה,אם מדובר במטפלת מקצועית,וזה לא קל .....האם גם אתה לוקח חלק בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
אלכס06/12/2007לא... עד עכשיו לא לקחתי שבוע הבא יש לה פגישה והמטפלת רוצה שגם אני אבוא... אז שבוע הבא כן אבל לא יודע עם זה חד פעמי או לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה.
אורית פס08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)