בן 28, זקן מת מהלך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 28, זקן מת מהלך.
    אלון
    02/12/2010

שלום

לפני שאני פונה לקבל עזרה מרופא\סקסולוג, יועץ מין, תזונאיים, גרפולוגיים, מטפלים אלטרנטיביים למיניהם וכו. ... חשבתי לשתף את הפורום בבעייה שכפי הנראה היא נחלתם של לא מעט גברים בעולם הטובעני והלחוץ שלנו.
    נשים, אצלכן זאת בעייה לגיטימית, אתן צרות, יבשות, חסרות האיזון ההורמונלי הדרוש, וכהנה אלו הן סיבות מוכרות וידועות.
    כששמעתי פעם מחבר "אין לי חשק לזיין", המחשבה הראשונית שלי הייתה "בטח הומו", עד לפני כמעט שנתיים הייתי מוכן לעשות טובה לכל אחת, מצידי שתהיה אסון טבע, לא בחלתי באף אחת, דגלתי באימרת הרחוב הנלוזה "מי שממיין לא מזיין".
    משהו השתנה מאז, כבר שנתיים שקיימת אצלי דעיכה לינארית בחשק המיני, היום הגעתי למצב שאני כבר מזהה את זה כחוסר חשק שלי ולא של אישתי העייפה. (אפשר להתבלבל) הרקע לכל הסיפור התחיל לפני שנה בחתונה שמחה! הניסיונות הראשונים היו בלתי אפשריים, אישתי שהייתה בתולה סבלה מחרדה עצומה, כמה חודשים עברו עד שפנתה לטיפול, וכמה חודשים נוספים עד שהצלחנו להגיע לחדירה מלאה. במשך כל התקופה היא הייתה לכאורה מקור הבעייה. במשך כל הזמן הזה שמתי לב שלא ממש משנה לי אם נצליח אי פעם לעשות סקס, רק המחשבה על סקס, עשתה לי דיכאון עמום, שגרם לי להיתקע מול הטלויזיה עד שעות מאוחרות, וההמשך ידוע...
    בשנתיים האחרונות היו לי שלושה מערכות יחסים בהן חוויתי פחות או יותר את אותו חוסר חשק מיני, כשלאחרי החתונה הדברים נעשו חמורים וחזקים הרבה יותר .

אני יודע איך צריך להרגיש בחור עם ליבידו אדיר, אני יודע בעיקר שככה זה לא צריך להיות! אני סה"כ בן 28, ולא מתאים לי כבר מעכשיו להיות זקן מת מהלך.
    איכשהו הניחוש שלי שזה סממן לבעייה פיזית או נפשית חמורה יותר, אבל אני לא ממש יכול להצביע. אני לחוץ ברמה סבירה עד כמה שאני יכול להעיד על עצמי, בקושי עוסק בספורט. צורך מריחואנה וסיגריות לעיתים רחוקות. ומשתדל סה"כ לאכול כמה שפחות. אני סובל מטחורים כרוניים כבר שנה, ומנפיחות קבועה בבטן. משקל 75, גובה 178, האנמנזה הושלמה.

מחכה לשמוע את עצתכם\ן.

תודה
    אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 28, זקן מת מהלך.

הוספת תגובה

• לדעתי הלא מקצועית...

מיקי
    03/12/2010

הי אלון,

אני עונה לא מתוך ידע או ניסיון אלא סתם מתוך הראש...

האם רע לך עם המצב כי אתה רוצה לעשות יותר סקס או כי אתה חושב שאתה מחוץ לנורמה?

אולי סקס זה כמו שוקולד? יש כאלה שחייבים אותו ויש כאלה שלא
    סתם מחשבה...
    אני למשל הייתי מעדיפה להיות עם גבר בן 28 "זקן" וללא ליבידו
    היכן עומדת זוגתך? היא מעוניינת לשכת יותר פעמים מאשר אתה מעוניין או שגם היא לא מ"המכורות לשוקולד"

בנוסף, תנסה להיזכר בסיטואציות ש"הדליקו" אותך. מי היה מעורב? (דמות מסרט, פנטזיה, חברה) מה היה הרקע והסיטואציה בזמן הזה
    אולי חסר לך משהו עם בת זוגתך ותצטרך להשלים אותו בדרכים מקוריות (למשל - לשכת רק באמבטיה כאשר אתם מוקפים בשמנים, בועות ומים)

עוד עניין:
    תיארת תהליך ארוך עד שהתחלתם לשכב יכול להיות שזה פגם באיך שאתה רואה את הסקס ואולי החרדות שלה השפיעו גם עליך

שיהיה לך ערב טוב ומוצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו