ערב טוב-רע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב-רע
    מיקי
    03/12/2010

שבת שלום,

קצת מוזר להתעסק בבעיות אישיות כחצי מדינה מתמודדת עם בעיות אמיתיות...
    מקווה שיתגברו על השריפה בהקדם

אני בת 28 נשואה ואם לתינוק בן שנתיים
    כאשר הייתי בת 14 עברתי אונס קבוצתי אך עם הזמן והחיים למדתי לחיות עם זה ברמה כזו או אחרת. הצלחתי לבנות לעצמי חיים פחות או יותר נורמטיביים ואף הצלחתי להינות מידי פעם מיחסי מין כאשר לא חוויתי סיוטים ופלאשים
    סיוטי הלילה והפלאשים בעת הסקס נעלמו כליל כאשר נכנסתי להריון אך נעלמה גם ההנאה מהמין.
    מאז ההריון ובעיקר מהלידה איני נהנית מהסקס. זו עוד מטלה שצריך לבצע על מנת לנהל חיים תקינים
    אני לא מרשה לבעלי לגעת בחזה שלי (וכמובן שלא באיבר מיני) אני לא מזהה אותו כאיבר סקסי למרות שכבר שנה וחצי שאיני מניקה.
    זה כאילו התנתקתי מהסקס מהרע (הסיוטים) והטוב בו וכל מה שנשאר זה פעולה טכנית. זה נכון שאיני נראית כמו לפני הלידה אך הפער לא כל כך משמעותי...אני מקפידה על כושר, בעלי חושב שאני סקסית ובסך הכל אין לי תלונות לכן אני לא משליכה את שינוי התפיסה בשינוי חיצוני

הייתי רוצה ללכת לטיפול אך לצערי אין לי את הזמן או את האמצעים לכך.

תוך כדי הכתיבה אני מבינה שאני לא באמת מצפה לפתרון, זה בטח מורכב יותר מתגובה בפורום...בכל אופן אני שולחת ולו בשביל לפרוק מעט

שתהיה לכולנו שבת שקטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב-רע

הוספת תגובה

• ערב טוב-רע - תגובה

04/12/2010

אני מקווה שהשיתוף בפורום אכן סייע לך קצת מבחינת פורקן, אך את גם מביעה תובנות שפורום אינו דרך לטפל בבעייה מורכבת כמו שתיארת.

איך היית מציעה להתקדם אם אין לך זמן או אמצעים לטיפול? יש מרכזים המציעים טיפול ללא תשלום לנפגעות אונס והטרדה מינית. אבל למצוא את הזמן זה המינימום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו