מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל דורש מין אנאליגלית25/04/2007
אני בת 24 דתייה לא יהודיה ובבעיה
בעלי רוצה שנעשה מין אנאטלי למרות שאני מסרבת כל פעם מחדש לסוג מיין כזה מטעמיים דתיים בלבד אני עושה הכל בשבילו במיטה חוצמזה מציצות תנוחות חדשות אביזרי מין קצת סדו ומה לא? הוא לא מוכן לרדת לי בטענה שאם זה רטוב הוא לא מסוגל להמשיך יותר ואני כון יורדת לו ועושד טוען שהוא מספק את הבקשות שלי ואני לא מוכנה לספק את שלו
הוא מתחיל לבקשד את זה בסקס אני מסרבת מנסה לשכנע ונוצרת כמו מלחמה קטנה שדי הורסת את החשק
הכי גרוע שהוא מחדיר את האיבר מין לכוס מהפי טבעת ישר בלי קונדום ובלי שטיפה (מה לעשות? התפתיתי כמה פעמים עם חייסורי מצפון ולא הצליח לו עד הסוף יותר טוב מבחינתי) איכשהו אני משכנעת אותו לנגב במגבון לפני יומיים שוב קצת שכנע קצת ניגב במגבון והחדיר לי לכוס אחרי ועכשיו מגרד לי למטה.
מה עושים? איך משכנעים אותו לרדת מהענין? סך הכל אני נשואה טריה ולא מעונינת לחיות איתו בוויכוחים מחוצ למיטה אנחנו מסתדרים בסדר גמור (לא היתי אומרת שיש כימיה גדולה אבל בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת ה-24
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007אני קורא בצער את פנייתך ומבין שלא קל לך להתמודד מול בעלך. את יודעת, זה לא משנה מאיזו דת או לאום אנחנו. כולנו בני אדם! ויש דברים שאנחנו לא רוצים, לא אוהבים ולא נהנים שעושים לנו!!. בעלך יכול להגיד לך שאינו אוהב לרדת לך בגלל הנוזלים ובדיוק כמוהו, את יכולה להגיד לו שאינך רוצה יחסי מין אנאליים!!! אולי הוא יכעס ויתווכח בהתחלה, אך אם תעמדי על שלך, הוא יוותר בסופו של דבר. בנוסף וחשוב מאוד שתגידי לו, שאסור לקיים יחסי מין אנאליים ולאחר מכן ישר לעבור לנרתיק. זה יכול לזהם את הנרתיק כפי שאת אכן מרגישה!!!
אם את בכל זאת מחליטה להסכים ליחסי מין אנאליים, אז ללא יחסים בנרתיק באופן עוקב!!
עידן מיליצ'ר
נ.ב אשמח אם חברי לפורום יתיחסו!
אני אישית כאבתי וכעסתי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)