בעיה בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחדירה
    צביקה
    08/12/2010

שלום
    אנו נשואים כבר 25 שנה. בכל התקופה סבלנו מקושי בקיום יחסים. אשתי לא הצליחה להגיע לאורגזמה ללא גירוי דגדגן ממושך ולאחר מכן כשניסינו להגיע לחדירה היא בדרך כלל נסוגה לאחור, וכל המשחק המקדים היה כלא היה. בנוסף כשהייהו ביחד אשתי החזיקה אותי תחת בקרה בעזרת החזקה של הרגליים. אלמנט זה גרם לשפיכה מוקדמת שלאחר הרבה שנים חלפה. נכון להיום אני אבדתי יכולת להתמודד עם התופעה מה שגורם לריחוק ולחוסר עניין בקיום יחסי מין, כך שלמעשה אין! אשתי לא מבינה על מה אני מדבר ואומרת שהכל בסדר ומדובר בחוסר הבנה בסיסי שלי לגבי המבנה האנטומי ל האשה ולכן בחדירה יש רפיון אבל זה נורמלי!?
    מה הפתרון? האם מדובר ב"כשל פיזיולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בחדירה

הוספת תגובה

• בעיה בחדירה - תגובה

12/12/2010

לא מדובר בכשל פיזיולוגי שכן עומד לך טוב ואשתך גומרת מגירוי הדגדגן, רק בשבילה אותו משחק מקדים הוא הוא המשחק העיקרי. תקשיב לה. על תימנעו מעינוג הדדי. ואם צריך לשלב טיפול מיני זוגי, גם מכך אל תיכנעו ועל תימנעו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו