יוזמה בחיי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוזמה בחיי המין
    שרה
    12/12/2010

שלום,
    אני ובעלי נשואים כ-12 שנים.
    חיי המין ביננו מהנים כל עוד אנו מקיימים.
    הבעיה הינה שבעלי כועס מאוד על חוסר היוזמה שלי הוא טוען שתמיד הוא צריך ליזום ונמאס לו.
    אני לא יודעת מדוע אינני יוזמת , יכול להיות שאני חוששת ולא מצליחה להבין מה הפחד שמונע ממני ליזום.
    יכול להיות שהוא תמיד רוצה יותר ולכן הוא יוזם והתרגלתי ?
    האמת שאני מתלבטת האם לפנות לטיפול כלשהו אני כבר לא בטוחה שהבעיה אינה אצלי.
    האם הנושא מוכר לכם ? אני חייבת לציין שנורא מציק לי גם לתת ידים או ללכת מחובקת , אבל אני מאוד נהנית מסקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוזמה בחיי המין

הוספת תגובה

• יוזמה בחיי המין - תגובה

אורית פס
    13/12/2010

אכן, גברים רבים היו רוצים יותר יוזמה מינית מצד בת הזוג,משום שגם גברים זקוקים מחמאה והאישור שהם נאהבים ונחשקים ואילו עבור נשים יוזמה מינית היא עדיין תחום בו הן מצפות מגבר להיות דומיננטי וליזום. וכך נוצר קונפליקט, אני חושבת שלנשים רבות עדיין קשה להודות בכך שהן מעונינות במין וקל להן יותר להיענות ליוזמות בן הזוג.
    מאחר ואת נשואה 12 שנה ולבעלך זה כ"כ חשוב הייתי ממליצה שתמצאי דרך איתה יהיה לך נוח ותעזי גם ליזום,נשים רבות יוזמות בעדינות ובאופן מרומז, דרך מגע פיזי .....
    חשבי מה הדרך איתה יהיה לך יותר נוח ל"אותת" לבעלך שאת מעונינת ושתפי את בעלך שידע גם הוא, לא ניראה שבשל כך את צריכה טיפול כלשהו אלה אם כן את מרגישה שיש בכך צורך, או כדי לברר מדוע את מתקשה לבטא חיבה בחיבוק ושילוב ידיים שכאן בד"כ אין לנשים בעיה לבטא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו