איך גבר יכול לגמור בזמן קצר יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך גבר יכול לגמור בזמן קצר יותר
    שמ
    13/12/2010

אנו עושים סקס,לוקח לי הרבה זמן עד שאני גומר מעל ל 1/2 שעה
    כיצד ניתן לקצר את הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך גבר יכול לגמור בזמן קצר יותר - תגובה

אורית פס
    13/12/2010

נסה להיות "בראש מיני" ז.א. שיהיה דמוי מיני בראש [פנטזיה], או ראה לפני כן איתה או לבד סרט פורנו שמעורר אותך, או הסבר לה ביתר פירוט כיצד אתה אוהב להגיע לגמירה...
    אם כל אלו לא יועילו אני מאמינה שפניה לטיפול מיני תעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרט פורנו

אפי
    13/12/2010

אני רוצה לראות סרט פורנו עם חברה שלי (אנחנו בני 45). הכי קל להוריד סרט כול שהוא מהאינטרנט. הרי בכולם העלילה לא חשובה ובסוף יש זיונים.

אני חושש שבסרטי פורנו, בדר"כ הבחור שולט, אינו "עדין" והבחורה תמיד יוצאת זנזונת - זה יכול דוקא לדכא את החשק אצל הבחורה ולא לחרמן אותה.

בכלל - האם יש עדיפות לאילו סרטים לראות? האם הרעיון הוא לראות מה עושים בסרטים ואז לעשות אות דבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף אחד לא יכול

17/12/2010

להגיד לך איזה פורנו לראות, מה מדליק ומה לאו.

זה כמו בסרטים רגילים. יש כאלו שאוהבים קומדיות רומנטיות, יש שנדלקים ממערבונים ואחרים בכלל בקטע של מדע בידיוני. כל אחד וטעמו הוא. כך גם בפורנו, וגם כאן אתה צריך להחליט עם חברתך מה ידליק את שניכם, אם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו