מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידות-שאלה חשובהשירי25/04/2007
אני נשואה בערך שמונה שנים ומכירה את בעלי שנים ארוכות לפני הנישואין.
קיימת אהבה בינינו אך המשיכה וההתלהבות אחד מהשני ירדה. אתם יודעים - עייפות, ילדים ועוד..
אני מאוד אוהבת סקס ובנוסף אני אישה יפה שזוכה למבטים רבים, אולם לעולם לא עלה על דעתי לבגוד ואני בטוחה במיליון אחוז שגם בעלי לא חשב על כך.
לאחרונה היתה לי שיחה עם חבר משותף שאמר לי שכולם בוגדים, שוחחתי עם חברה על כך - בחורה פשוטה ומתוקה והיא צחקה ואמרה שאני תמימה שבודאי שהרוב המכריע בוגד גם אם לא מדברים על כך.
אני מרגישה רע עם כך מכיוון שאני נורא רוצה להרגיש איך זה לשכב עם מישהו אחר, אין לי ניסיון מיני קודם, אבל אני שומרת אמונים לבעלי כי כך צריך. אז אם כולם, למה לא אני? מה אתם אומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עזרא25/04/2007זה נכון שהפתויים עצומים אז מה שעושים זה מפנטזים על אנשים אחרים שאנו פוגשים במהלך היום מתגרים מגיעים הביתה ואז מאוננים בשקט לבד עם עצמנו מגיעים לפורקן ונהנים וכך אנו לא בוגדים ופוגעים בבן הזוג שלנו ומצד שני נהנים מהגרויים העצומים שמסביבנו אז אם את רוצה לשמור על הזוגיות שלך תתחילי לפנטז ולאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן..
הילה25/04/2007כן אבל אני אוהבת את בעלי אני מאוד דואגת לו ואכפת לי ממנו וגם יש שני ילדים מקסימים
והדבר האחרון שאני יעשה בחיים שלי זה לפרק את המשפחה כי גם יש ילדים
אבל כואב לי עליו שלא בא לי עליו ממש ככה והוא גם גבר מאוד נאה קשה לי להסביר את המצב המתסכל הזה
אני נואשת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה שנגיד??!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007בגדול, יש בדברי החברים שלך אמת! אמנם היא מעט מוגזמת, אך לא אתעסק כאן במיבסת מילים, סטטיסטיקות וכיוצ'.
לא החברים שלך המציאו את הבגידות.....
לכי אחרי רחשי ליבך. לכל דבר שתחליטי, יש מחיר! את תחליטי עם מה את מוכנה ויכולה לחיות!!!....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)