אין אונות אין אהבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אונות אין אהבה
    מילכה
    05/12/2007

אני מתארת לעצמי שזיקפה מהווה חלק משמעותי ביותר ביחסי מין תקינים. אולם שמעתי מנשים רבות שהן מוכנות לוותר על חדירה, ובעצם, הן נהנות יותר מגירוי הדגדגן בלבד, ובמקרים קיצוניים יותר,מעונינות רק בחיבוק. אני שונה מהן, ואני נהנית מאוד מיחסי מין מלאים.

אחרי תקופה ארוכה של לבד סוף סוף פגשתי גבר והיה נראה שאפשר שיתפתח בינינו קשר זוגי אמיתי אלא שהאיש סובל מאין אונות בעקבות ניתוח. אני הייתי מאוכזבת מאוד, אבל אמרתי לעצמי שאנסה, בשורה התחתונה, אני מחפשת אהבה ואם תהיה אהבה האמנתי שאפשר להתגבר על הכל.

לאיש יש תאבון מיני גדול מאוד והוא רצה "סקס" כמה פעמים ביממה. אני מאוד לא אהבתי את ה "סקס". גירוי הדגדגן מאוד מגרה, אבל אני אוהבת את זה כהקדמה, ולא כדבר עצמו, והאורגזמות היו מרוכזות מאוד, ולא מספקות ואפילו יוצרות אי נוחות פיזית. הוא רצה "להמשיך כל הלילה". אני מסוגלת לחוות אורגזמות רבות בחדירה, אבל בגירוי הדגדגן אחרי אורגזמה אחת האיזור רגיש מאוד, ואני לא רוצה שיגעו בי. המגע באיבר שלו גרם לי לאי נוחות רבה, אני רגילה לגעת ולהרגיש את התגובה, וכאן, טוב, אני לא צריכה לפרט. אני ניסיתי לספק אותו ככל שביקש, אבל לא מאוד התגריתי, ולא מאוד רציתי שיגע בי, שם.

בסופו של דבר נפרדנו, והסקס בהחלט היה אחד הגורמים המשמעותיים בפרידה.

הוא הסביר לי שיש אפשרויות תרופתיות (הוא ניסה פעם אחת ויאגרה, ללא הצלחה, לפני כשנה) או זריקות, אבל "לא מתאים לו כרגע להתחיל עם תרופות". אני לא לחצתי והדיון בתרופות היה ביוזמתו.

הוא הסביר לי גם שהוא מאוד נהנה מסקס, ומאז הניתוח נהנה עוד יותר, וכל הנשים שהיה איתן עד כה מאוד נהנו גם הן. כך שאם אני לא נהנית הבה נחפש את הבעיה אצלי.

אני לא מצעטרת על הפרידה, כנראה שלא היתה בינינו התאמה. אבל אני כן נשארתי עם תחושת הלא בסדר ואני שואלת, האם משהו דפוק אצלי שאני רוצה לקיים יחסי מין מלאים, ושיחסי מין חלקיים אם עבורי, משהו חלקי.

ושאלה שניה
    האיש היה משתמש בואזלין על האצבעות שלו לעיסוי הדגדגן. לדעתי לא משתמשים בואזלין או בשמן באיזורים אינטימיים. לדעתו כן. מי צודק?

(שנינו בשנות החמישים לחיינו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות אין אהבה

הוספת תגובה

• למילכה

סיון936
    06/12/2007

אני מבינה אותך בכל נושא החדירה, אם אתם עדיין בסיכוי לקשר, ואני מאמינה שבגילכם אין בעייה של לדבר על הנושא, יש "צעצועי מין שיכולים לעזור לכם.
    ישנה טבעת שמלבישים על איבר מינו של הגבר שעוזרת לחזק את הזיקפה. זה לחלוטין לא תרופה, זה חיצוני וזה בבסיסו בנוי לכן שכשיש חדירה מלאה לחלוטין, הדגדגן נוגע בזה גם, וזה מגרה גם אותך.
    בנוסף אם המערכת שלכם מספיק פתוחה, ניתן להכניס למיטה כמה צעצועים, גם דילדו עבורך, שיכול לספק לך חדירה מלאה (אגב, גם אם אין גבר באיזור), וגם צעצועים עבור בן זוג...

בכל אופן, אם זה לא זה, אז לא, ממש לא בכוח!!!!

ולגבי שאלתך השניה... ווזלין עדיף שלא. אם כבר, אז חומר סיכה על בסיס מים!!!

חג שמח!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגשר לקשר

08/12/2007

אני לא חושב שנפרדתם רק בגלל הסקס, שכן אם שניכם הייתם מעוניינים בקשר, הייתם מוצאים את שביל הזהב.

את בסדר גמור שאת רוצה חדירה והוא בסדר גמור שהוא נהנה בלי... אבל ניתן להתפשר. הוא לא מיצה את הטיפול להשגת זקפה ואת לא מיצית הנסיונות להנות בלי זקפה.

לגבי חומרי סיכוך, כפי שאמרה סיוון - רצוי כאלו על בסיס מיים (KY , durex play topgel ויש עוד רבים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם

סיון936
    06/12/2007

ישנה משאוות ואקום שעוזרת לאיבר המן הגברי המתמצא בקושי העמידה בפני עצמו, וברוב המקרים שמנסים, זה עוזר (המשאבה קצת מגושמת - אבל למי איכפת)......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו