על זקפה וגירויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על זקפה וגירויים
    ישראל
    18/12/2010

שלום,

לאחרונה אני סובל מחוסר יציבות בכל הנוגע לזקפה במהלך פעילות מינית. בתחילת האקט המיני התחושות הן מאוד חזקות (לעיתים אף ללא מגע) שמתבטאות גם בזקפה אולם יש מצבים בהם הוא חוזר למצבו הרפוי (עוד לפני חדירה) מה שגורם לתחושת תסכול אצלי ואצל זוגתי. יש מצבים בהם אני יכול להמשיך אחרכך עם קצת עזרה ויש מצבים שכמעט ולא

האם ניתן להגיע לסיפוק גם ללא גמירה קונבנציונאלית? והאם אפשר לטפל בבעיה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על זקפה וגירויים

הוספת תגובה

• על זקפה וגירויים - תגובה

נטע ידיד
    18/12/2010

בשיטות הטנטרה ניתן ללמוד איך להגיע לסיפוק ללא גמירה, בכל מקרה אתה מתאר מצב שכידאי לטפל בו. יש מגוון סיבות לבעיות זקפה חלקן רפואיות וחלקן רגשיות כגון: מתח וחרדה,
    כידאי לפנות למטל/ת מיני מומחה ולקבל הדרכה ואכוונה מקצועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ישראל
    19/12/2010

יש לציין שאין לי כלל בעיה להגיע לזקפה.

הבעיה המרכזית היא שמהלך אקט מיני אני מגיע לזקפה מהר מאוד אך לפעמים גם מאבד אותה כשאין גירוי במגע.

לגבי הסיפוק ללא גמירה. לפעמים התחושה היא שאני מגיע לסיפוק (לנקודת האל חזור למעשה) ולכן מגיעה הירידה בזקפה למרות שאני לא מגיע לגמירה בצורה מוחלטת.

נוסף על כך, זה קורה לי רק לאחרונה ואני מפחד שהפעמים האחרונות נובעות מכך שזה קרה פעם אחת והפחד הזה שזה יקרה שוב גורם לזה לקרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו