טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 50, ספורטיבי מאוד, בכושר ובריא פרט ליתר לחץ דם (לא במיוחד) – נוטל תרופות על בסיס יומי.
יוצא לי לעשות סקס פעמיים, שלוש בשבוע עם חברה שלי והסקס מעולה. בדרך כלל אני גם מאונן פה ושם – בקיצור חייב לגמור כול יום. אבל – גם יש קושי בזקפה ולפעמים, מתוך חרדה, אני לוקח רבע כדור ויאגרה (וזה עוזר).
לאחר שאני גומר יכול לקחת שעות עד יום עד ששוב עומד לי כמו שצריך. לפעמים אפילו באוננות מול סרט פורנו כבר לא עומד לי (או שהגירוי אינו מספק או שהגוף כבר לא מתפקד כבעבר – לא יודע)
רציתי לשאול לגבי ה- Recovery Time – איך אפשר לקצר את הזמן בין סיבוב לסיבוב? מה המשמעות שאפילו מול סרט פורנו כבר לא עומד לי? מה לעשות?
תודה אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתאר תהליך טבעי. עם השנים, לוקח לגבר יותר זמן בין פעם לפעם בין אם זה ביחסי מין ו/או באוננות.... זה מה יש.. ע"מ לקצר את זה, ניתן לקחת, כפי שכתבת , ויאגרה.
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפעמים כשאני מאונן - בקושי עומד לי (לפעמים אני עדיים מצליח לגמור ולפעמים לא) האם יש קשר בין כמות הפעמים של סקס / אוננות למידת הזיקפה? אם הייתי מצמצם את כמות האוננות, האם אני יכול לצפות שכשכן אז יעמוד יותר חזק?
גם רמת הגירוי מסרטים פונוגרפים נמוכה משהייתה בעברץ האם גם זה נורמלי?
תודה
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד