Recovery Time

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Recovery Time
    אפי
    19/12/2010

שלום למומחי הפורום

אני בן 50, ספורטיבי מאוד, בכושר ובריא פרט ליתר לחץ דם (לא במיוחד) – נוטל תרופות על בסיס יומי.

יוצא לי לעשות סקס פעמיים, שלוש בשבוע עם חברה שלי והסקס מעולה. בדרך כלל אני גם מאונן פה ושם – בקיצור חייב לגמור כול יום. אבל – גם יש קושי בזקפה ולפעמים, מתוך חרדה, אני לוקח רבע כדור ויאגרה (וזה עוזר).

לאחר שאני גומר יכול לקחת שעות עד יום עד ששוב עומד לי כמו שצריך. לפעמים אפילו באוננות מול סרט פורנו כבר לא עומד לי (או שהגירוי אינו מספק או שהגוף כבר לא מתפקד כבעבר – לא יודע)

רציתי לשאול לגבי ה- Recovery Time – איך אפשר לקצר את הזמן בין סיבוב לסיבוב? מה המשמעות שאפילו מול סרט פורנו כבר לא עומד לי? מה לעשות?

תודה
    אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Recovery Time

הוספת תגובה

• Recovery Time - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/12/2010

אתה מתאר תהליך טבעי. עם השנים, לוקח לגבר יותר זמן בין פעם לפעם בין אם זה ביחסי מין ו/או באוננות.... זה מה יש..
    ע"מ לקצר את זה, ניתן לקחת, כפי שכתבת , ויאגרה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Recovery Time

אפי
    20/12/2010

לפעמים כשאני מאונן - בקושי עומד לי (לפעמים אני עדיים מצליח לגמור ולפעמים לא)
    האם יש קשר בין כמות הפעמים של סקס / אוננות למידת הזיקפה? אם הייתי מצמצם את כמות האוננות, האם אני יכול לצפות שכשכן אז יעמוד יותר חזק?

גם רמת הגירוי מסרטים פונוגרפים נמוכה משהייתה בעברץ האם גם זה נורמלי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Recovery Time - תגובה

25/12/2010

התשובות לשתי השאלות הן כן וכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו