שאלה דחופה! אני ממש ממש פוחדת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה! אני ממש ממש פוחדת!
    חסיו
    19/12/2010

אני בת 17, לפני שבוע וחצי ההיתי עם חבר שלי (אנחנו ביחד 3 שנים) והתנשקנו מלא עד שהוא התחיל לפתוח לי את החולצה, הוא יודע שאני עוד בתולה.
    הוא התחיל להוריד לי את החולצה ואני אמרתי לו שאני לא יודעת אם אני מוכנה עדיין והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושהוא אוהב אותי ושלא משנה מה יקרה הוא לא יעזוב אותי בחיים! אז זרמתי איתו הורדתי לו את החולצה, והוא הוריד לי את החזייה והמכנסים אמרתי לו שוב שאני לא יודעת אם זה הזמן אז הוא אמר לי שבאהבה אין זמן ושפשוט צריך לזרום,אז זרמנו הוא הוריד לי את התחתונים ודחף את הזין שלו לפות שלי זה ממש כאב לי! אמרתי לו שיפסיק ושזה כואב לי אז הוא התחיל ללטף אותי ולנשק אותי ואז הכאב טיפה נשכח אבל אז אחרי איזה חצי זעה שאנחנו מזדיינים, אני רואה שהוא נהיה ממש אלים וממש חזק, ביקשתי ממנו שיפסיק או שלפחות יחבק אותי טיפה אבל הוא המשיך...
    אחרי איזה 45 דקות שאנחנו מזדיינים אני רואה שיוצא לי דם מאיבר המין.
    מה עלי לעשות? מה זה אומר? יכול להיות שאני בהריון? אני ממש נלחצת!
    טוב אני פה אם חבר שלי והוא מבקש שאני יכתוב גם שאחרי שהוא ראה שיודר לי דם הוא מיד הפסיק ובא לעזור לי וחיבק אותי.
    אבל מאז עשינו את זה עוד פעמיים ולר קרה כלום. והפעם זה בכלל לא כאב לי.\
    תודה לכל מי שקרא את זה.... זה מאוד עוזר לי להירגע, טווב חבר שלי פה מתחיל להיות חרמן עליי עוד הפעם. אמממממממ........... סקסי.... חולה עליו! אין הוא הסיבה שאני קמה בבוקר! טוב הגענו לקטע שהוא דוחף את הזין שלו לחור שלי... [
    ביי תודה אני רוצה תשובות.... הקטע עם הדם בפעם הראשונה.
    אם משהו יכול לכתוב בפורום הזה על הפעם הראשונה שלו זה מאוד יעזור לי לשמוע קצת סיפורים של אחרים.. תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפי דעתי תיפני למרכז לנפגעות אונס ד

קספר
    27/12/2010

באופן דחוף .
    אם לא רצית , הוא היה צריך לקבל את דחייה שלך.
    ועוד הוא היה אגרסיבי אלייך .
    בבקשב בבקשה תיפני לשם
    אני מרגישה שלא פנית בשאלה, אלה רצית להביע מצוקה.
    תתרחקי ממנו , מי שלא מכבד את הרצונות שלך, לא מגיע ול להיות איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא ספק מקרה מובהק של אונס

רון
    27/12/2010

אני בעד שתגשי לטיפול במסגרת כלשהיא ותספרי על המקרה שחווית !

מבחינתי זה דבר אסור שנעשה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו