גניקולג זה כואב אני מפחדת! כנסו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גניקולג זה כואב אני מפחדת! כנסו!
    חסיו
    19/12/2010

אני קיימתי עם חבר שלי יחסי מין ונזהרנו עד שנקרא הקונדום! ואז התחיל לרדת לי מלא מלא דם! אני בת 17 זאת לא הפעם הראשונה שאני מקיימת יחסי מין.
    אבל אני מפחדת ללכת לגניקולוג כי הוא בן והוא צריך לראות אותי בלי תחתונים! ויותר מזה לדחוף לי דברים פנימה ולגעת ולראות! אני מתה מפחד! זה כואב? בבקשה תשובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גניקולג זה כואב אני מפחדת! כנסו! - תגובה

אורית פס
    22/12/2010

גם רופא שיניים זה מלחיץ ובכל זאת פונים אליו כשצריך.
    כדאי שתפני לרופא\ה עפ"י המלצות של מכרות,כדאי שידע שזוהי בדיקה ראשונה שלך ואת חוששת,נסי להיות בסוף התור כך שלא יהיה לחוץ לראות את הפציינטית הבאה,או שלמי על תור כפול כדי שיהיה לו יותר זמן,פגישה ראשונה לא חייבת לכלול משהו חודרני וזוהי הזדמנות לעמוד על טיבו של הרופא,האם הוא רגיש וסובלני או לא,מה שבטוח ,נשים צריכות לראות במהלך חייהן גניקולוגים\יות וגם אם זה לא נעים לאף אחת הרי שאפשר להתגבר על כך וככל שתקדימי כן ייטב,דווקא העובדה שכבר התנסית ביחסי מין תקל עלייך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו