התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    חסוי
    06/12/2007

שלום, אני בחורה בת 29 ועדין בתולה. אני לא דתייה ואין לי שום בעיה שאני יודעת עליה פשוט לא מצאתי את "האחד" שאיתו הייתי רוצה ללכת עד "הסוף".
    שאלתי היא, האם בגיל שלי לא תהיה לי בעיה בעתיד מבחינת לשכב עם גבר, להכנס להריון וכו'.
    בנוסף, כרגע אני בקשר עם בן זוג מקסים ועדין לא שכבנו, הייתי רוצה "להכין" את עצמי בעזרת גלולות למניעת הריון ואמצעי מניעה. האם יש סוג מסויים שמומלץ? האם התאמה של גלולות מחייבת בדיקה אצל גנקולוג? למרות גילי אני די ביישנית בכל הקשור ליחסי מין ואשמח לדעת פרטים על שאלותי. תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

סיון936
    06/12/2007

לגבי נושא הגלולות, זה לא מחייב בדיקה גניקולוגית.
    אם לא נוח לך עם רופא ממין זכר, ישנן גניקולוגיות רבות...
    עדיין לקיחת גלולות מומלץ לקחת רק בהמלצת רופא נשים, וקבלת מרשם מסודר.
    רוב הסיכויים שאם אין לך שום בעיה תקבלי את אחד מסוגי הגלולות עם המינון ההורמונאלי הנמוך.
    (הרמונט, מרסילון, או כל אחד מהסוגים החדשים, ככל שהזמן מתקדם מייצרים גלולות במינון יותר נמוך של הורמונים).
    כל אישה מגיבה שונה לגלולות, ישנן כאלו שזה לא מפריע להן למהלך החיים הרגיל כלל, ויש את אלו שחוות כל מיני תופאות לוואי של השמנה, בחילות, החזה גדל ועוד כל מיני תופעות...(אני צרכתי כ 10 שנים גלולות ולא היו לי אף פעם תופעות לוואי, וגם שהפסקתי, הכל תקין וסדיר...(כך שאל תלחצי, אבל אני מסבירה לך גם את הצד השני של האפשרויות).
    זה יעיל ביותר למניעת הריון, אך אינו מגן ממחלות, בהתחלה, בקשי מבן זוגך להשתמש בקונדום, ובהמשך כשהמערכת תיהיה יותר בשלה, תבקשי ממנו להיבדק לשלילת מחלות מין ואיידס, וכך תוכלו להסיר את הקונדום.
    לא אמורה להיות לך שום בעיה עם זה שאת מתחילה לקיים יחסי מין רק בגיל זה!
    ולגבי הריון, גם לא אמורה להיות בעיה אם הכל תקין מבחינת פוריות!

בהצלחה, וחג שמח!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מה להוסיף...

08/12/2007

תודה סיוון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו