התכווצות הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצות הפין
    מישהו
    24/01/2007

שלום,
    ביום בהיר אחד לפני מספר חודשים קמתי בבוקר והפין שלי היה קטן מכרגיל. עכשיו זה נמשך כבר זמן רב. כשהפין במצב רפוי הוא נוקשה יותר מפעם ופחות גמיש (לפי מה שהבנתי מצביע על מחסור דם בפין) האם זוהי בעיה מוכרת והאם יש לה פתרונות.
    נ.ב אני צעיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות הפין

הוספת תגובה

• יש תמיד מקום שתוכל לפנות לבדיקה אבל

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/01/2007

אני מאמין שאיבר מינך נשאר אותו גודל ואתה רק בלחץ מיותר. הנח לדבר (תרתי משמע :-) ) והדברים יחזרו לגודלם הטבעי. במידה ואינך מרגיש כך, פנה לאורולוןג לבירור מקצועי.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש אותה בעיה. האם ייתכן שזה

לאבי
    22/02/2011

נגרם בגלל אימונים מפרכים מידי. כל פעם שאני מתאמן, אני מרגיש איך הוא מתכווץ ומתכרבל פנימה. גם אני בלחץ מזה. הגעתי למצב שאני מציץ בתוך המכנסיים איזה 15 פעם ביום רק בשביל לבדוק מה קורה.

האם יש צורך ללרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש אותה בעיה. האם ייתכן שזה - תגובה

אורית פס
    28/02/2011

יש מקום לפניה לרופא ולו בשביל השקט הנפשי שלך,לא סביר שתבדוק את אותו דבר עשרות פעמים ביום,הרופא יעשה זאת פעם אחת וקרוב לוודאי שירגיע אותך במס' דקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו