לא גומרת עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת עזרה דחוף
    שלי
    06/12/2007

אני בת 36 נשואה בפעם השניה +4 ילדים אם בעלי הראשון לא הצלחתי לגמור אף פעם עכשיו שאני נשואה בשנית אני גם לא מצליחה לגמור בעלי מנסה הכל ואני לא מצליחה רק כשאני עליו אז לפעמיים אבל ממש לעתים רחוקות אני מצליחה..... שלא לדבר על אורגזמה שבכלל לא חויתי בחיים שלי .
    האם יש לי בעיה למי אני צריכה לפנות בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת עזרה דחוף

הוספת תגובה

• לשלי

סיון936
    06/12/2007

אם את מעוניינת לפנות לייעוץ את יכולה לפנות לסקסולוג/ית.
    ישנו ספר שנקרא "סקס עכשיו" בהוצאת בבל, אם את מעדיפה לפני פניה לגורם חיצוני את יכולה להעזר בספר זה, הוא מכיל הסברים.

חג שמח!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תישארי עליו תימצאי תנוחה בא את

ר
    07/12/2007

מרגישה הכי בנוח ובשליטה,ליגמור=אורגזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאורגזמה

08/12/2007

אם שנים את לא גומרת, אז למה עכשיו זה דחוף?

כל אחת יכולה לגמור. אני מסכים עם סיוון שכדאי לקרוא קצת, אבל ממליץ על "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד. יש שם גם טכניקות לתרגול עצמי, באמצעותן את לומדת להתחבר לתחושות שלך וגם להשתחרר. אורגזמה מחייבת שחרור והתגברות על מעצורים ועכבות.

על פי הצורך יש אפשרות להעזר בטיפול סקסולוגי פרטני או קבוצתי (לאורית פס קבוצות נשים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו