מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי מאהבהילה25/04/2007
שלום אני בת30 נשואה כבר 8 שנים עם 2 ילדים בשנתיים האחרונות היחסיי מין שלי עם בעלי לא טובים. יש לי מאהב כבר שנתיים והוא גם נשוי והיחסי מין שלנו יחד מעולים,
אין סיכוי שנעזוב את המשפחות שלנו משני הצדדים.
ולי כבר אין כח לזה ובעלי מאוד מתוסכל ממני בגלל שאני לא נמשכת אליו.
הייתי כן רוצה לרצות את בעלי ולהימשך אליו, וניסיתי הרבה, אבל קשה לי ואני לא יודעת להסביר את זה
אני לא יודעת מה לעשות אני לא רגועה בכלל
אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לכאב הראש הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מספר גישות מקצועיות למצוקתך...
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007אם אכן זו מצוקה. גישה אחת גורסת שאי המשיכה לבן הזוג (אם לא עבר שינויים גופניים קיצוניים ) נובעת על רקע קונפליקטים זוגיים בלתי פתורים הבאים לידי ביטוי בחוסר משיכה. מכאן שיש לעבוד על הקשיים הזוגיים. גישה נוספת אומרת ש"עם האוכל בא התיאבון", כלומר כנסי למיטה, קיימי יחסי מין עם בעלך, ועם הזמן, זה יבוא.גרסה אחרת (ואני בד"כ בין מצדדיה) טוענת שאם המשיכה נגמרה....חבל"ז. כשהסוס מת, אין מה לעשות.
יחד עם זאת, תמיד ניתן וחשוב לפנות לגורם מקצועי שיעזור לך/ם במצוקתך/ם. לא מפרקים משפחה כ"כ מהר!!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן..
הילה25/04/2007
כן אבל אני אוהבת את בעלי אני מאוד דואגת לו ואכפת לי ממנו וגם יש שני ילדים מקסימים
והדבר האחרון שאני יעשה בחיים שלי זה לפרק את המשפחה כי גם יש ילדים
אבל כואב לי עליו שלא בא לי עליו ממש ככה והוא גם גבר מאוד נאה קשה לי להסביר את המצב המתסכל הזה
אני נואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך!!!!!
עידן מיליצ'ר25/04/2007יודע ומבין לליבך!!! אכן פתלתלה ומורכבת נפש האדם. לא יכול להבין ולהסביר לך מאיזו סיבה אינך נמשכת אליו ומכאן המלצתי בפה מלא לפנות לייעוץ מקצועי, אפילו בגפך, ע"מ לפרוק, לפרק ולפתור את מצוקתך!!!
כפי שאמרתי.... לא , לא , לא מפרקים משפחה כ"כ מהר!!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן
הילה25/04/2007כן ומה עם המאהב יש לי רגשות כלפיו ואני מאוד נמשכת אליו והיחסי מין שלנו מדהימים
ואני כל כך אוהבת את בעלי וממש כואב לי שלא בא לי עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז....?
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2007מה בעצם את אומרת.... את רוצה לאכול מהעוגה ושתשאר שלמה?
את רוצה ליהנות משני העולמות?
לא, לא אני לא גוער בך, אני מבין שאת בקטש 22 .
רק שאם הייתי יודע להגיד לך מעמעט שאני יודע עלייך....מה לעשות, לא הייתי כותב לך על הבוקר...
מכל מקום,פנייה לייעוץ מקצועי בוודאי תעזור לך במצוקתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עידן
הילה26/04/2007לא נראה לי שאני יכולה לפנות ליעוץ בגלל שמה אני יגיד ביעוץ "יש לי מאהב" בעלי תוך שניה יהרוג אותי.
למשל היום בבוקר שקמנו אז מתוך התסכול של בעלי הוא ניסה לעשות בכוח, ועשה.
לא נראה לי שאני יודעת מה בדיוק לעשות
זה מצב מתסכל נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בדבר פנייה לייעוץ לבד??!!
עידן מיליצ'ר27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
הילה27/04/2007דיברתי אתמול עם בעלי לגבי יעוץ, הוא לא רוצה הוא אומר שהוא לא מאמין בזה ואני דווקא כן
מה אני עושה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בדבר פנייה לייעוץ לבד??!!
עידן מיליצ'ר27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
הילה27/04/2007איך אני עושה את זה?
לאן אני פונה?
אם הם שומרים על סודיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומרים על סודיות מלאה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/04/2007איפה את/ם גרים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן...
הילה30/04/2007אנחנו גרים בפתח תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה על התשומת לב
הילה30/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבלינסון מרפאה בהנהלת ד"ר חגית
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2007כהנא
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר. זו שריטה בריאה (-:
אשף29/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
אשף26/04/2007שמת לב מתי הפסקת להמשך לבעלך? לפני שנתיים. ומתי לקחת לך מאהב? ...נכון. לפני שנתיים. אני לא יודע מה בא לך קודם חוסר המשיכה לבעלך או המאהב. בכל מקרה יקירתי את פשוט אישה בוגדנית שלא טרחת לנסות ולתקן את המצב בתחילתו אלא ישר קפצת לזרועות גבר אחר. אל תדברי איתנו על כאב שאת כואבת על בעלך. אם היה אכפת לך כל כך הרי לא היית קובעת עובדה שאת לא נמשכת לבעלך וזהוזה. אני בתכתבות עם המון נשים בוגדות את היחידה מכולן שמשדרת צביעות.
כנראה שאצלך נפרצו כל השכרים ביום שהתחלת לבגוד ולא נראה לי שממש אכפת לך לא מבעלך ולא מילדייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי את המאהב...
אייל26/04/2007ותשפרי את חיי המין שלך עם בעלך... תשקיעי בזה 50% מהכוחות הנפשיים בלשמור על מאהב ותהיי מאושרת עם בעלך זה שהתחתנת איתו ואהבת לפי הנישואים ואם לא כך היה אז תתגרשי כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעזבי את המאהב
ניב01/05/2007בעלך לא יעשה לך בחיים מה שעושה המאהב תבקשי מבעלך לרדת לך הוא לא יסכים המאהב כן לבעלך לא תרדי כי הטעם שונה למאהב הטעם מתוק תהני כמה שיותר כי המאהב כרגע בסדר בעלך אם ישתפר מה טוב תנסי להראות לו סרטים כחולים על מה שאת אוהבת תאמרי הייתי רוצה לנסות אולי לבעלך יש מאהבת והוא לא מעונין בך מעביר אותך לא רק את חכמה בעבודה פקידה במכון כושר נערה בחוגים כמו שאת מתארת כדאי לך לנסות לעזור לו שמעתי ראיתי אמרו לי הסרטים אם אין לו מישהי יעשו את שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)