חייב עזרה. הבחור לא זז..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה. הבחור לא זז..
    חסוי
    25/12/2010

4 אקסיות, מתוכן עם ארבעתן עשיתי הכל.. הככלל !! מציצות ליקוקים ליטופים כל מה שרק תחשבו עליו עשיתי.. הבחור עומד כמו בול עץ.. גמרתי עליהן כמו משוגע היה כיף חיים.. אבל עם כל אחת מהן קרה אותו סיפור. שנייה לפני ששמתי את הקונדום הוא צנח למינוס. יש לי איבר מין גדול ואני לא מתבייש להגיד את זה. אין לי בעיה של ביטחון עצמי. להפך יש לי יותר מדי. הדבר היחידי שאני יכול להגיד שאולי עובר לי בראש זה חרטה מסויימת. אבל הייתי מאוהב בכל אחת מהן אז חרטה זה לא כל כך קשור. בנוסף אין לי פחד מהאקט אני בטוח שאני יהיה אש. סתם הוא פשוט צונח. באמת שאין לי מושג למה.. זה סתם.. ואני מאוד משוחרר זה סתם מעצבן.. וזה מתחיל להציק לי גם נפשית.. אני אוכל על זה סרטים כמו טמבל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה. הבחור לא זז..

הוספת תגובה

• חייב עזרה. הבחור לא זז.. - תגובה

25/12/2010

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. אולי הקונדום רק מוסיף שמן לחרדה, למדורה או למה שזה. הגומי של הקונדום לוחץ בבסיס הפין ומפריע לזרימת הדם. קודם כל נסה קונדום גדול יותר. ושנית - תמשיך בכל הדברים בהם אתה בטוח. אותם תיארת.

אם אלו קשרים כל כך טובים, עם אהבה, אולי תגיע לנקודת הזמן בה לא תצטרך קונדום, אלא תוכלו להשתמש באמצעי מניעה אחרים, דוגמת גלולות. ואם זה לא עוזר, תפנה לסיוע מקצועי בדמות טיפול מיני ממוקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו