מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק וירידה בזקפה מאמצע הסקסחסוי26/12/2010
שלום אני בן 23 והתחלתי לפניי כשנתיים בערך ליטול את ה"תרופה" מסוג פרופסיה לנשירת שיער. אני בחור שעבר הרבה בחורות בחייו והרבה קשרים רומנטיים ומעולם לא חווה שנייה של אי חשק מיני ולפניי שנה בערך התחלתי להרגיש ירידה בחשק המיני תופעה שלא ניתקלתי בה בעבר(לפניי נטילת התרופה). עכשיו אני עם חברה וכשהיא רוצה לא תמיד אני רוצה כי אין לי חשק, וגם אם כן אז הזקפה יורדת לי באמצע האקט.
השאלה היא האם החוסר חשק הגיע כתוצאה מהתרופה והאם זה ישפיע לטווח הרחוק?( הפסקתי ליטול את התרופה לפניי כשנה) ומה אני צריך לעשות במידה וכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק וירידה בזקפה מאמצע הסקס - תגובה
אורית פס28/12/2010מאחר והפסקת ליטול את התרופה לפני כשנה ורק אז החלה הירידה בחשק איני נוטה לשייך זאת לתרופה, סיבות רבות נוספות יכולות להשפיע על ירידת חשק מיני, ובמקרה שלך אחת הסיבות האפשריות לכך היא המעבר מרבוי קשרים רומנטיים שבכך יש ריגוש מיני ורומנטי גבוה לקשר יותר מחייב [לא ציינת כמה זמן נמשך הקשר הנוכחי שלך ], ירידה בתשוקה בתוך קשר נמשך היא טבעית ולא ציינת מה תדירות יחסי המין ביניכם,מותר גם לגבר צעיר שלא תמיד יבוא לו ,וכדאי למצוא דרך לא פוגעת לומר זאת לחברה.
לסיכום,לא מכירה תרופה שמשפיעה שנה לאחר תום השימוש בה,יתכנו סיבות רבות לירידה בחשק,אם אתה חש שזה לא טבעי כדאי לפנות לטיפול מיני שם יאבחנו את הסיבות האפשריות לכך ויאמרו לך האם במקרה שלך יש באמת בעיה או ירידה טבעית בחשק הקשורה למשך זמן הקשר או לגורמים אחרים.
נושא של חשק מיני הוא מורכב ותלוי בגורמים רגשיים רבים לא ניתן לאבחן דרך פורום זה דקויות אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)