רפלקס הקאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקס הקאה
    מאיו
    06/12/2007

אולי זה יישמע קצת טפשי, אבל...
    יש דרך להיפטר מרפלקס ההקאה? הבעיה התעוררה, מן הסתם, בעת מין אוראלי שנתתי לבן זוגי. הרפלקס הזה מביא אותנו למצב שכל פעם שאני מוצצת לו אני נאלצת לעצור (לפעמים בשלבים קריטיים) ולהרגיע את הצורך להקיא שמתעורר אצלי, בעיקר אחרי שהוא נותן לי דחיפות קטנות להעמיק את החדירה. החלום שלו הוא לגמור לי עמוק בגרון, ואני לא מסוגלת לתת לו את זה, למרות שאני מאד רוצה. מיותר לציין שזה גם mood killer רציני.
    חשוב לציין שאינני נרתעת ממין אוראלי, ואני ניגשת למשימה תמיד ברצון... כך שלדעתי, אין מדובר בתופעה פסיכולוגית.
    אז איך נפטרים מהרפלקס המבאס הזה??
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלקס הקאה

הוספת תגובה

• למאיו

סיון936
    06/12/2007

אין צורך להחדיר את איבר המין כל כך עמוק לתוך הגרון, ישנן טכניקות, בהן בנוסף ללשון ולחלל הפה את יכולה לצרף לעבודה את היד, ובעזרת הרבה רוק לעבוד יחד... זה נותן לגבר תחושה שכל האיבר שלו עטוף בחום, ואז אין צורך להכניס את הפין לתוך הגרון. חוץ מזה שנקודת הרגש המקסימאלית של הגבר בפין היא מיד מתחת לכיפה, זהו האיזור הכי רגיש...

ישנן עוד טכניקות להעצים את תחושת המין האוראלי עבור בן זוגך, שיגרו אותו יותר מהצורך "לגמור לך עמוק בגרון"

בהצלחה....

וחג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו