מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיהאביב28/12/2010
אני בן 53 ומפנטז על סקס עם אשה נשואה אך היות וזה אסור על פי ההלכה האם אני אמור לדכא חשק זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיה - תגובה
אורית פס28/12/2010אינני מכירה את האסור והמותר עפ"י ההלכה בנושא פנטזיות מיניות ועל כך עליך להתייעץ עם רב,אך דעתי על כך כסקסולוגית היא שפנטזיות ולא חשוב תוכנן הן חומר חיובי וחשוב עמ"נ להגביר את העוררות והריגוש המיני ואין טעם להילחם בכך. אין בכך סוג של בגידה בבת הזוג שהרי במציאות אתה בוחר להיות איתה ,ויתכן וגם היא נעזרת בפנטזיות מיניות,וזה בסדר גמור.על כך נאמר שהמוח הוא האבר הכי חשוב בפעילות המינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה והתגשמותה ?
אביב29/12/2010בכול אופן אורית אני מניח שאילו תזדמן לי הזדמנות של בגידה עם אשה נשואה לא רק שלא אתנגד כי אם ארצה בה מאוד ולדעתי זו לא רק פנטזיה רגילה ( ולפי דעתי אם אתייעץ עם רב אני בטוח שאשמע ממנו הטפות מוסר עד כמה זה אסור וכן הלאה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה והתגשמותה ? - תגובה
אורית פס24/01/2011לממש בגידה עם אשה נשואה זו לא פנטזיה זו פשוט בגידה,נסה לבדוק מה חסר לך בקשר עם אשתך שכ"כ חסרה לך התנסות כזו,זה פחות הרסני,יש לזכור שכאשר בגידה מתגלית לוקח זמן רב עד שמשקמים את האמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב לתגובות
אביב12/01/2011אשמח לשמוע מנשים תגובות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורית13/01/2011לדעתי זו כבר לא פנטזיה אלא חסכים שיש בבת הזוג
בגידה היא דבר אסור לא רק מהתורה -שכן אותה אישה נשואה תהיה אסורה על בעלה ואם היא לא תגלה לו ותהיה בהריון אפילו ממנו ילדיה יהיו ממזרים ופסולי חיתון
שנית מבחינה מוסרית כמו שלא היית רוצה שהבית שלך ייהרס אל תהרוס בתים אחרים
הצעה- תממש את הזוגיות והפינטוזים שלך עם בת זוגתך ואם מיצית יש מספיק נשים רווקות,אלמנות או גרושות שמחכות לקשר.....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירחם השם
"אביב"23/01/2011השם ישמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)